PREPUCAVANJU NEMA KRAJA

BIVŠA ZEČICA RAZOTKRIVENA DO KRAJA! Rastala se od supruga nakon samo 12 dana, popljuvala ga u medijima, ali sada je progovorila i druga strana

 
Jon Peters, Pamela Anderson
 Profimedia

Nakon što su se krajem siječnja vjenčali na brzaka, Pamela Anderson (52) i Jon Peters (74) još brže su se razveli - brak im je trajao svega 12 dana, no čini se da su njihove svađe tek počele.

Prvo se Pamela požalila kako je morala ostaviti holivudskog producenta jer se "pokazao kao vrlo hirovit muškarac koji ju je htio kontrolirati", a onda je Jon uzvratio udarac i odlučio ispričati svoju verziju priče, prenosi portal Wenn.

- Nema veće budale od stare budale! Kao prvo, ona je mene zaprosila, ne ja nju - poslala mi je poruku u kojoj je napisala da se želi vjenčati... Bilo je to ostvarenje svih mojih snova, iako sam u to vrijeme već bio zaručen za drugu i dotična dama taman se useljavala kod mene...

Sve sam ostavio zbog nje! Platio sam joj dug od 200.000 dolara, kupovao novu garderobu, primio sam je u svoj život raširenih ruku i otvorena srca, bio sam spreman brinuti se za nju još godinama, iako nema ni prebijene pare - otkrio je povrijeđeni Peters.

S javnosti je podijelio i sadržaj poruke koju je poslao glumici:

- Prestrašila me cijela ta 'bračna priča' s odvjetnicima i dugovima... Mislio sam da će zajedničko stvaranje našeg carstva biti zabavno, ali pogriješio sam. Ja sam jednostavan tip koji voli svoju djecu, sve što imam ostavljam njima, a ova situacija u kojoj sad odvjetnici 'kopaju' po mojim poslovima i financijama - povraća mi se od toga...

Trebam pauzu i vremena za razmišljanje, ali i dalje te volim, i dalje želim da budeš u mom filmu... Ovo bi mogao biti veliki korak za tebe, mogu ti dati novi karijerni uzlet... Ali sad nam treba nekoliko tjedana da budemo razdvojeni kako bismo mogli u miru razgovarati - napisao je Jon nekadašnjoj zvijezdi TV serije "Spasilačka služba".

Pamelin glasnogovornik Petersove izjave nazvao je izmišljotinama, a glumica je odbila komentirati navode bivšeg supruga, samo mu je kratko poručila kako mu "želi svako dobro".

I njemu i njoj ovo je peti propali brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:57