NIKAD NIJE ZABORAVIO

Bivša žena otkrila aferu pjevača s britanskom princezom: ‘Bio je to eksplozivan seks‘

Taj susret je američkoj zvijezdi ostao toliko urezan u sjećanje da je desetljećima kasnije mogao prepričati i najsitnije detalje

Princeza Margaret i američki pjevač Eddie Fisher

 Âtopfoto.co.uk/Topfoto/Profimedia/Âtopfoto.co.uk/topfoto/profimedia

Britanska princeza Margaret otvorila je vrata svoje spavaće sobe u prozirnom negližeu. Dok je uvodila američkog pjevača Eddieja Fishera u svoj budoar, zapanjio ga je oštar miris ‘dima cigarete i skupog parfema‘.

Nekoliko trenutaka kasnije bili su u Margaretinom krevetu gdje je, kasnije će se prisjetiti Eddie, uživao u jednom od najstrastvenijih i najintenzivnijih seksualnih susreta u svom životu, koji mu je ostao toliko urezan u sjećanje da je desetljećima kasnije mogao prepričati i najsitnije detalje.

Sjetio bi se Margaretinih ‘savršenih‘ grudi, načina na koji su njihova tijela ‘savršeno pristajala‘ i kako je zahvaljujući koktelu amfetamina i steroida uspio ‘višestruko‘ zadovoljiti princezu tijekom ‘eksplozivnog seksa‘. U vrijeme njihovog susreta, u svibnju 1953., Margaret je već bila tajno zaručena za kapetana Petera Townsenda, kojeg će se morati odreći jer je bio razveden.

I samo mjesec dana nakon veze s Fisherom, Margaret će prošetati oltarom Westminsterske opatije na krunidbi svoje sestre Elizabete II..

Margaretinu tajnu čuvat će njezina odana dvorska dama Iris Peake, koja je bila ključna u uvlačenje Eddieja u princezinu spavaću sobu i koju je on kasnije sam zaveo.

Svi zapanjujući detalji Margaretine veze s Fisherom opisani su u novim memoarima Eddiejeve bivše supruge, Terry Richard, pod nazivom ‘Snovi kraljice ljepote‘, prenosi Daily Mail.

image

Princeza Margaret i američki pjevač Eddie Fisher

Âtopfoto.co.uk/Topfoto/Profimedia/Âtopfoto.co.uk/topfoto/profimedia

Eddiejeva kći, glumica iz filmova ‘Ratovi zvijezda‘ Carrie Fisher, prvi put je potvrdila romansu kada se pojavila u ‘The Jonathan Ross Showu‘ 2016. rekavši: "Moj se otac seksao s princezom Margaret. Vodili su ljubav na prekrasan način."

Odbila je dalje komentirati, rekavši: "Zbog ovoga ću upasti u velike probleme."

Ali u ekskluzivnom intervjuu za The Mail on Sunday, bivša supruga Terry (69) rekla je: "Eddie nikada nije govorio o princezi Margaret u javnosti, previše ju je poštovao, ali pričao mi je o njihovom susretu mnogo, mnogo puta tijekom našeg braka. Osvrnuo se na to s velikom ljubavlju."

Fisher je bio jedan od najpoznatijih holivudskih ženskaroša i ženio se pet puta, uključujući i brak s glumačkom zvijezdom Elizabeth Taylor koja ga je ‘ukrala‘ od svoje najbolje prijateljice Debbie Reynolds.

image

Eddie Fisher, Elizabeth Taylor i Kirk Douglas

Universal Archive/universal Images Group/Universal Images Group/Profimedia/Universal Archive/universal Images Group/universal Images Group/profimedia

Ali imao je 24 godine i bio je neoženjen u svibnju 1953. kada je upoznao 22-godišnju Margaret na humanitarnom balu u hotelu Dorchester u Londonu.

"Već je imao 17 ploča koje su bile broj 1 s obje strane Atlantika i bio je u Londonu jer je njegova pjesma ‘Outside of Heaven‘ bila na vrhu ljestvica te je svirao niz koncerata u londonskom Palladiumu. Bio je velika zvijezda, idol. Pretpostavljam da bi ga mogli nazvati Harryjem Stylesom tog vremena. Princeza Margaret bila je njegova velika obožavateljica i imala je prijateljicu, kćer američkog veleposlanika u Britaniji, koja je donijela sve njegove ploče iz Amerike prije nego što su objavljene u Velikoj Britaniji. Eddie je sletio i dobio poruku od princeze u kojoj mu govori koliko se veseli što će ga upoznati na balu na kojem su bile i kraljica Elizabeta te kraljica majka", otkrila je Terry, koja se za Eddieja udala 1975. godine.

"Nećemo praviti toliko buke kao oni u Palladiumu, ali će nam se jednako svidjeti. Ja ću izazvati pljesak", napisala mu je koketna princeza.

Terry, bivša Miss Louisiane, otkrila je: "Eddie je bio oduševljen njome kad ju je prvi put vidio. Rekao mi je da je sićušna s najljepšim prodornim plavim očima. Pjevao je 45 minuta na balu, a sve svoje ljubavne pjesme uputio je ravno Margaret. Kada bi Eddie uključio šarm, stvarno bi ga uključio."

U to je vrijeme mlađa sestra pokojne kraljice već bila ludo zaljubljena u konjušara Petera Townsenda i par se potajno zaručio. Njihova propala romansa prikazana je u prvoj sezoni serije ‘Kruna‘, s Vanessom Kirby koja glumi Margaret. Shrvana Margaret bila je prisiljena raskinuti zaruke i prekinuti njihovu vezu jer je Townsend, kojeg je princeza nazivala ‘ljubavlju svog života‘, bio razveden.

"Margaret je još uvijek bila s Peterom Townsendom kad je upoznala Eddieja. Na neki način činjenica da je spavala s Eddiejem protivi se priči da je ona bila jadna djevojka koja je bila osuđena na nesretnost jer se nije mogla udati za čovjeka kojeg je voljela. Eddie mi je rekao da je ona djevojka koja točno zna što želi i da je u noći kad se održavao bal - željela njega. Ona je pitala njega, pitala ga je želi li doći u Clarence House kasnije te noći", otkriva Terry.

"Morate joj se diviti. Njezina majka i njezina sestra, kraljica, bile su na događaju i ona je imala hrabrosti šapnuti Eddieju na uho i predložiti mu seks. Nakon bala vratio se u svoj hotel i Margaretina dvorska dama ga je nazvala i rekla da je auto na putu da ga pokupi. Eddie je sišao dolje i tamo je bio čovjek vrlo formalnog izgleda koji ga je odvezao do Clarence Housea. Provezli su se pokraj stražara i on je odveden na sporedni ulaz", otkriva.

image

Plemenite sestre - kraljica Elizabeta i princeza Margaret.

Shutterstock Editorial/Profimedia/

Kada je ušao, pjevača je dočekala dvorska dama Iris Peake, koja ga je provela kroz prekrasnu dnevnu sobu s klavirom do stražnjeg hodnika sa stubištem koje vodi do vrata Margaretine spavaće sobe.

"Eddie se sjećao sitnih detlaja, čak i godinama kasnije. Rekao je da ograde od stubišta imaju prekrasne križeve te da ga je Margaret dočekala na vratima u prozirnom negližeu s čipkastim detaljima. Spavaća soba mirisala je na cigarete i skupe parfeme", ispričala je Terry.

Princeza mu je ponudila gin tonic, ali Fisher je već popio koktel lijekova koje mu je injekcijom ubrizgao ozloglašeni liječnik poznat kao Dr. Feelgood.

"Eddie nikad nikamo nije išao bez tog čovjeka", otkriva Terry i dodaje: "Pretvarao se da dobiva injekcije vitamina, ali u stvarnosti je bio napucan mješavinom amfetamina, steroida, lijekova protiv bolova i životinjskih hormona. Nije želio da to utječe na njegovu izvedbu u spavaćoj sobi pa je pio vodu Malvern iz kristalne čaše."

Iako nikada nije javno raspravljao o seksualnom susretu, Eddie bi počastio svoju ženu eksplicitnim detaljima.

"Rekao mi je da je seks eksplozivan. Margaret nije bila djevica. Bila je nesputana u krevetu. To je trajalo godinama i oboje su bili zadovoljni, više puta. Eddie mi je rekao da ‘si savršeno odgovaraju‘, a ona je često vikala ‘Eddie! Oh Eddie!‘, iznova i iznova. Rekao je dr. Feelgoodu kako je seks bio izvrstan, a liječnik mu je rekao da ne treba očekivati ​​iste rezultate svaki put."

Eddie je bio šokiran kad je ušao u Margaretinu kupaonicu, koja je bila malena prema američkim standardima.

"Okupao se u kadi, a Margaret se našalila da je ondje okupala svoje pse ranije tog dana. Nakon seksa oboje su popili dupli viski te se smijali i šalili. Morate zapamtiti da su u to vrijeme bili najveće zvijezde na planetu. Dogodilo se to mjesec dana prije kraljičine krunidbe i Margaret je vjerojatno osjetila olakšanje što se mogla opustiti."

Kad su popili viskije, pozvali su dvorsku damu Iris i ona je odvela Eddieja niza stube, putem kojim je ušao. Sjećao se svake pojedinosti godinama nakon toga. Iznad kreveta je bio luster, soba je bila ukrašena raznim nijansama ružičaste. Jastuci su bili svileni.

"Rekao je da Margaret ima najsavršenije grudi od svih žena s kojima je ikada spavao – a spavao je s mnogo žena, uključujući Liz Taylor", otkriva supruga.

Intrigantno, Eddie je rekao svojoj ženi da je također spavao s Iris, dvorskom damom. "Nikada nije ulazio u detalje, ali ona je očito znala gdje je odsjeo i on bi se našalio da je otkrio što dvorska dama čeka. Rekao je da je Margaret bila vrlo strastvena, ali Iris je izvana bila pristojna i korektna. Ali kad je bila u krevetu, bila je divlja. Bio je prilično ponosan na sebe jer je spavao s princezom i njezinom dvorskom damom. Nemam pojma je li princeza Margaret saznala da je on spavao s Iris", kaže Terry.

Eddie će ponovno sresti princezu 1957., na privatnoj zabavi. Do tog razdoblja bio je sa svojom prvom suprugom, glumicom Debbie Reynolds, poznatom kao ‘američka slatkica‘.

Reynolds, ujedno i majka Carrie Fisher, bila je najbolja prijateljica s Elizabeth Taylor. Kad je Taylorin suprug, producent Mike Todd, poginuo u zrakoplovnoj nesreći, Reynolds je poslala Eddieja k njoj da je utješi. Nikad se nije vratio kući.

Eddie se razveo od Reynolds 1959. kako bi oženio Taylor. Taj je brak završio 1964., a on se zatim oženio za Connie Stevens 1967. Taj je brak završio tri godine kasnije.

Upoznao je Terry 1974. godine, kada je ona imala samo 19, a on 46 godina. Par se vjenčao sljedeće godine, ali su se razveli 1976. "Razveli smo se, ali smo ostali zajedno još sedam godina", otkriva Terry i dodaje: "Na kraju sam ga ostavila zbog njegove droge."

Dodala je i da nikada ne bi ispričala priču o princezi Margaret, jer je to nešto što Eddie nikada nije podijelio s javnošću, ali kad je Carrie već to rekla javno u TV emisiji, zaključila je da je ‘u redu iznijeti detalje‘.

"Na čudan način, Eddie je to koristio kao svoju tehniku zavođenja. Govorio bi o tome kao dio predigre. Napaljivalo ga je samo sjećanje. Bio je židovski dječak iz Philadelphije i to što je spavao s njom, činilo mu se kao njegova vlastita bajka iz stvarnog života."

Dvorska dama Iris Peake umrla je prije dvije godine u dobi od 98 godina. Bila je kći odvjetnika i konzervativnog zastupnika Osberta Peakea i lady Joan Capell. Njezina baka bila je Adele, grofica od Essexa, ljepotica iz Bostona koju je naslikao John Singer Sargent.

Iris je tijekom rata radila za Tajnu obavještajnu službu (MI6) i desetljećima kasnije rekla je svojoj kćeri Emmi da je dobila zadatak izraditi kopije toliko tajnih dokumenata da je bila zaključana u sobi.

Povjerila joj je da se jedan dokument odnosio na izraz ‘teška voda‘ pa se vjerojatno radilo o atomskoj bombi.

Iris je bila odana Margaretina prijateljica i postala je njezina dvorska dama 1952. Bila je ključna u držanju Margaretine veze s Peterom Townsendom u tajnosti.

Terry je već 30 godina u braku s glumcem Davidom Sederholmom, koji se pojavio uz Seana Conneryja u filmu ‘Lov na crveni oktobar‘ 1990. godine. Eddie je bio sa svojom petom i posljednjom suprugom Betty Lin od 1993. do njezine smrti 2001. Umro je 2010. u dobi od 82 godine.

Princeza Margaret imala je afere i s drugim holivudskim zvijezdama, uključujući Petera O‘Toolea, Davida Nivena i Petera Sellersa. Njezin jedini brak, s fotografom Lordom Snowdonom, završio je razvodom 1978. nakon 18 godina. Umrla je 2002. u 71. godini života.

"Nadam se da bi dijeljenje ove priče moglo promijeniti priču o njoj. Godinama su je serije poput ‘Krune‘ prikazivale kao jadnu osobu koja je počela piti jer se nije mogla udati za Petera Townsenda. Ali Eddie je uvijek govorio da je ona žena ispred svog vremena. Željela ga je i krenula je ostvariti svoj cilj. Nadam se da ju je to usrećilo. Znam da je njega sigurno usrećilo", zaključuje Terry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:15