POTPUNO SE OTUĐIO

Bivša žena Phila Collinsa: Već se godinu dana nije otuširao, a ne može se ni seksati

Tvrdi kako joj je slavni pjevač obećao dati pola vlasništva nad vilom na Floridi iz koje je sada pokušava deložirati
Orianne Cevey i Phil Collins
 Mpi04/Capital Pictures/Profimedia

Bivša žena Phila Collinsa (69), Orianne Cevey, tvrdi kako joj je slavni pjevač obećao dati pola vlasništva nad vilom na Floridi iz koje je pokušava deložirati nakon što je saznao da se u tajnosti udala za drugoga. Uz to, dodaje kako je postao potpuno neuredan i zapušten.

Orianne tvrdi kako joj je Phil još 2015. rekao da će joj, ako se razvede od tadašnjeg supruga Charlesa Alamija i odrekne svog udjela u njihovom imanju u vrijednosti od 20 milijuna dolara u Miamiju, pripisati 50 posto vlasništva nad novom vilom u Floridi.

Ona je, kaže, na to pristala i učinila točno što je od nje tražio, pa čak se i preselila natrag k Philu te se odrekla vile u Miami Beachu za koju tvrdi da je bila njezin dom proteklih pet godina.

Nakon nekog vremena, stvari su krenule nizbrdo. Tvrdi da se Phil potpuno otuđio od ostatka svijeta i postao vuk samotnjak. Izgubio je i glazbeni talent i počeo piti anelgetike, kazala je, a potom je dodala i da - zaudara.

Orianne vrlo detaljno opisuje stanje bijede u koju je slavni glazbenik zapao i kaže kako je u posljednjih godinu dana prestao prati zube i tuširati se, piše TMZ.

Njegov je smrad, kaže, postao nepodnošljiv, a 2019. više nije bio sposoban za seksualni odnos, te je odbijao doći u kontakt s ljudima uopće.

Orianne se drži svoje priče, da joj je Phil obećao pola kuće i da je sada pokušava izbaciti bez da ispoštuje dogovor.

Podsjetimo, frontmen benda Genesis i Orianne vjenčali su se 1999. U braku su dobili sinove Nicholasa (19) i Matthewa (15), a razveli su se 2008. Phil je supruzi tad isplatio nagodbu u iznosu od čak 46 milijuna dolara, što je i službeno bio najskuplji razvod u povijesti britanske scene.

Nakon što je Cevey sa sinovima otišla u Miami, Phil se odao piću kako bi utažio tugu. U siječnju 2016. i sam se preselio na Floridu kako bi bio što bliže djeci, a bivši supružnici pomirili su se 2016., iako se Orianne u međuvremenu i udala i razvela od drugog muškarca, Charlesa Alamija.

A iako se prije četiri godine vratila glazbeniku, za kojega je tvrdila da je "ljubav njezina života", prevrtljiva brineta prije dva mjeseca zaputila se u Las Vegas i ondje u tajnosti izrekla "sudbonosno da" Thomasu Batesu!

Collinsu je tad navodno slagala kako mora otputovati zbog - posla!

- Neće joj više dati ni novčića! Ne želi imati nikakva posla s njom - otkrio je izvor blizak pjevaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:41