TRAUME S HEFNEROM

Bivše Playboyeve zečice polako se otvaraju: ‘Ležao bi tamo k‘o klada, seks s njim bio je traumatičan, čisti pakao‘

Holly Madison i Heather McDonald ispričale su sve o svom životu u Playboyevoj vili

Holly Madison

 Instagram/Holly Madison

Bivša Playboyjeva zečica Holly Madison opisala je svoj seksualni život s Hughom Hefnerom dvjema riječima - ‘pakao‘ i ‘traumatičan‘.

Madison i druga bivša kolegica Heather McDonald ispričale su sve o svom životu u Playboyevoj vili, kao i intimnim iskustvima s preminulim osnivačem Playboya u prvoj epizodi njihova podcasta ‘Girls Next Level‘.

"Nije se htio ni pomaknuti. Ležao je tamo k‘o neka klada nasred kreveta", rekla je 42-godišnja Madison i dodala da su žene u vili ‘željele završiti seks s njim što je prije moguće‘ jer im ‘uopće nije bilo do toga‘.

"Gledale smo na to kao na posao koji moramo obaviti ili će nas u protivnom izbaciti iz kuće. Sve smo samo željele da to prođe što je prije moguće", objasnila je, prenosi Page Six.

A ni grupni seks nije prošao ništa bolje. I McDonald i Madison složile su se da je to bilo ‘sramotno‘ iskustvo te su primijetila da je vladala visoka razina napetosti među ženama.

"Ne mogu vam niti objasniti koliko je ta cijela rutina bila neugodna, pogotovo kad smo kasnije krenuli s grupnim seksom i tada je bilo puno sukoba s drugim djevojkama", nastavila je Madison.

“Doslovno sjedite tamo goli i seksate se pred grupom žena koje vas mrze i pričaju svašta o vama dok se seksate – i to možete čuti. Bilo je kao u paklu", dodala je.

Prisjetila se i svoje prve noći s Hefnerom te priznala da je bila ‘je***o potrošena‘ nakon zabave u Los Angelesu.

Dok se kupao s drugim djevojkama, do njega je došla jedna od djevojaka i pitala ga: "Tatice... Želiš li dobiti novu curu?"

"Sljedeće što znam, bio je na meni. Samo se sjećam da sam se osjećala tako odvratno i tako iskorišteno", prisjetila se Madison. Dodala je i da se osjećala kao da ‘nema druge opcije‘ nego da se preseli u vilu i bude mu djevojka.

"Mislim da mi je cijelo to iskustvo života u vili bilo traumatično", zaključila je.

Madison je hodala s Hefnerom od 2001. do 2008. godine, prije nego što je započela vezu s promotorom glazbenih festivala Pasqualeom Rotellom. Njih su se dvoje upoznali 2011. i dobili dvoje djece, a vjenčali su se 2013. Razišli su se 2018., a razvod su finalizirali godinu dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:49