ISKRENO PRIZNANJE

Bivšeg Goranovog menadžera (84) zavela 44 godine mlađa manekenka: ‘Što me privuklo? Milijuni!‘

Jeste li vidjeli kako se žena osjeća u blizini milijunaša, muškarca s novcem?, pokušala je objasniti Laurette

Laurette Atindehou

 Instagram/Laurette Atindehou/

Ion Tiriac jedan je od najbogatijih sportaša svih vremena. Najbogatiji Rumunj bivši je tenisač, koji danas ima 84 godine i bogatstvo o kojem neki mogu samo sanjati.

Nekadašnji menadžer Gorana Ivaniševića tenisku karijeru započeo je 60-ih godina, bio je sjajan igrač, a nakon toga je svu ušteđevinu uložio u menadžerski posao te se procjenjuje da je ‘težak‘ oko dvije milijarde dolara. Osnovao je kompaniju Tiriac Group, koja se među ostalim bavi automobilima, nekretninama i financijskim uslugama.

image

Ion Tiriac i Novak Đoković

Oscar Barroso/Dppi Via Afp

Milijarder je 2016. godine uhvaćen u društvu manekenke Laurette Atindehou (40), no njih dvoje nikada nisu formalizirali svoju vezu.

Laurette je trenutno zaručena za bivšeg Dinamovog igrača, Magayea Gueyea, a otkrila je zašto je bila s milijarderom.

"Da, velika sam materijalistica! Sviđaju mi se milijunaši! Što mogu ako mi se sviđaju. Da kažem da mi se ne sviđaju? Ne moraju nužno biti milijunaši! Sviđaju mi se bogati muškarci sa statusom. Volim se osjećati dobro. Jeste li vidjeli kako se žena osjeća u blizini milijunaša, muškarca s novcem? Drugačije je, kao da je njezin, čak i ako nije njezin", pojasnila je za rumunjske medije.

"Kao da cvjetaš, daje ti dobru energiju. Kao da je život ljepši. Hoćete da vam lažem da nije lijepo? Hoćete da budemo licemjeri? Radije bih plakala na jahti u Monaku nego u kočiji kod oca na selu. Budimo ozbiljni. Nisam ni ja direktno došla do milijunaša, srela sam toga, toga i toga, ali ne rezoniram. Meni se to sviđa. Bilo je lijepo letjeti privatnim avionom, pa te pokupi auto s vozačem. Bilo mi je prekrasno. To je vrlo teško dostupno: morate biti lijepi, pametni, znati razgovarati, znati šutjeti kad morate, znati se šaliti, imati smisla za humor. Poslovni su ljudi pod velikim stresom i morate znati kako da im budete ugodni, da budete vesele", savjetuje.

"Osjećala sam se kao kraljica, ali ne pored Iona Tiriaca! Da nisam posebna i lijepa, bi li me gospodin Tiri i dalje gledao? Što da nisam lijepa i pametna?", rekla je Laurette tijekom gostovanja u jednom podcastu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:03