RASIPNI MAYWEATHER

BIVŠI BOKSAČ ZAPANJIO JAVNOST NA ŠTO JE POTROŠIO 115 MILIJUNA KUNA 'Mislim da ovaj tip koristi testise za razmišljanje. Toliki novac...'

 
Floyd Mayweather
 Steve Marcus / Reuters

Bivši profesionalni boksač Floyd Mayweather, koji se godinama nalazi ili pri vrhu ili na samom vrhu Fobesove liste najplaćenijih sportaša na svijetu, prilično je neugodno iznenadio obožavatelje novom objavom na Instagramu.

‘Ovo je moj novi sat i zove se Sat milijardera. Ako ne znate za njega, guglajte Sat milijardera. Stoji 18 milijuna dolara’, napisao je između ostalog u objavi Mayweather. Prevedeno u našu valutu, radi se o gotovo 115 milijuna kuna.

Nekadašnji je boksač očito s razlogom isključio mogućnost komentiranja ispod objava na Instagramu, jer su se zgroženi fanovi preselili na profil glazbenika 50 Centa, koji je prozvao Mayweathera zbog gluposti.

‘Uspjeli su! Pronašli su tu jednu budalu na svijetu, dovoljno glupu da kupi taj sat. Umirem od smijeha’, napisao je 50 Cent.

Iako je bilo onih koji su branili bivšeg boksača da sa svojim novcem ima pravo raditi što god želi, većina je ipak ovaj potez ocijenila bespotrebnim i glupim, razbacivanjem i hvalisanjem.

‘Ovo je potpuno ludo. Neki ljudi nemaju za jesti’, ‘On je vjerojatno najgluplja bogata osoba na svijetu. Ima toliki novac, a ne zna što bi s njim’, ‘Taj bi ga sat trebao vratiti u prošlost da se prisjeti kako je to izgledalo kad nije ništa imao. Mogao je to potrošiti na ljude koji nemaju ni cipele’, ‘Mislim da ovaj tip koristi testise za razmišljanje’, ‘Tip je totalni ljigavac, stalno se hvali koliko je novaca na nešto potrošio’, pisali su između ostalog fanovi.

Pogledate li Mayweatherov profil na Instagramu, vidjet ćete da ovo nije prvi put da se hvali količinom novca koju je zaradio. Često snima gomile novčanica, nakit pa i Ferrari koji je kupio sinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:02