AGENT 007

Bivši Bond mijenjao mišljenja o tome tko treba preuzeti tu ulogu: Evo što kaže o najnovijem kandidatu

Pierce Brosnan podržao je Aarona Taylora-Johnsona kao kandidata za novog Jamesa Bonda

Pierce Brosnan i Aaron Taylor-Johnson 

 Profimedia/

Potraga za sljedećim glumcem koji će utjeloviti legendarnu ulogu Jamesa Bonda je u tijeku. A bivši 007 Pierce Brosnan podržao je Aarona Taylora-Johnsona za tu ulogu. On je jedan od mnogih glumaca koji se navodno razmatraju za ulogu koju je posljednja dva desetljeća imao Daniel Craig.

image

Aaron Taylor-Johnson

-/Aflo/Profimedia/-/aflo/profimedia

"Mislim da čovjek ima sposobnosti, talenta i karizme da glumi Bonda", rekao je Brosnan nedavno za The Ray D‘Arcy Show o Tayloru-Johnsonu koji je glumio s njim u filmu "The Greatest" iz 2008. godine.

image

Pierce Brosnan, Izabella Scorupco 1995. u Jamesu Bondu

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

"Dakle, da, čitao sam vijesti o njegovim mogućnostima da postane Bond, tako da bih se definitivno naklonio tom dečku", rekao je Brosnan koji je o ovoj temi mijenjao mišljenje. Godine 2022. izjavio je da ga nije briga tko će naslijediti ulogu Bonda, a prije samo nekoliko tjedana za tu ulogu je podržao Oscarovca, zvijezdu "Oppenheimera" Cilliana Murphyja.

image

Cillian Murphy

The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/The Grosby Group/grosby Group/profimedia

"Cillian bi napravio veličanstven posao kao James Bond u Tajnoj službi Njegovog Veličanstva", rekao je Brosnan za BBC tada.

Tako su se Murphy i Taylor-Johnson pridružili grupi glumaca koji su kandidati za novog James Bonda, a to su - zvijezda "Happy Valleya" James Norton, Damson Idris iz "Snowfalla", Tom Hardy, Henry Cavill, Regé-Jean Page, Richard Madden i višegodišnji favorit Idris Elba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:17