OPET PRIJATELJI

Bivši dečko Taylor Swift na zadnjem koncertu dao je naslutiti kako se nosi s razlazom

S druge strane, pjevačica na nastupu u Chicagu nije spominjala prekid, ali je emotivno izvela pjesmu "I Don‘t Wanna Live Forever", koja govori o rastanku.

Taylor Swift i njen dečko Matthew Healy u New Yorku

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čini se da je Matty Healy, sad već bivši dečko Taylor Swift, o razlazu s pjevačicom govorio tijekom svog posljednjeg koncerta. Inače, romansa 33-godišnje Swift i godinu starijeg rockera iz benda The 1975, otkrivena je u svibnju, a nagađalo se kako su u vezi već tjednima, no prijatelj blizak zvijezdi potvrdio je u ponedjeljak kako je Taylor ponovo "slobodna".

Sam Healy, koji navodno nije bio baš vjeran Swift, aludirao je na prekid dok je izlazio na pozornicu sa svojim bendom u ponedjeljak, a primijetio je i nekoliko transparenata obožavatelja koji su izražavali podršku i ljubav.

"Moj prijatelj je primio neke vrlo, vrlo lijepe znakove koji su govorili: ‘Voljen si‘, rekao je okupljenima i pokazao obožavatelja u gomili, kao što se vidi u videu na Twitteru. ‘To je bilo vrlo, vrlo ljubazno od vas. Siguran sam da to aludira na...‘", počeo je govoriti, pa je značajno zastao, te nastavio: ‘Kao što znate, trenutno nisam baš online i siguran sam da su me ljudi upravo nemilosrdno nazivali seronjom‘", našalio se Healy.

Nakon toga je Matty je tada uvjeravao obožavatelje da provodi vrijeme sa svojim dobrim prijateljima i napomenuo da mu je sasvim dobro nakon razlaza.

"Nisam bio online, ali sam bio sa svojim dečkima. I iskreno, koliko god to cijenio" rekao je, misleći na natpise, "to je lijepo i ja vam zahvaljujem. Ali, meni to ne treba jer sve to imam", zaključio je.

Iako Taylor nije govorila o razlazu, održala je vrlo emotivan nastup tijekom svog koncerta u Chicagu tijekom vikenda i činilo se da se gotovo rasplakala jer joj se glas počeo slamati tijekom klavirske verzije "I Don‘t Wanna Live Forever", emotivne pjesma o rastanku.

"Pitam se jesam li izbjegla metak ili samo izgubila ljubav svog života?", pjevala je Swift dok se činilo da joj usta podrhtavaju od emocija.

Još uvijek je friška i vijest da Taylor i Matty "nikada nisu bili dečko i cura", te da je za pjevačicu to bila tek kratka seskualna afera nakon prekida s Joeom Alwynom.

Navodno romansa između Taylor i Mattyja nikad nije bila ozbiljna, radilo se o otvorenoj vezi, te će se par i dalje ostati prijatelji, unatoč napisima kako su "ludo zaljubljeni" te da planiraju početi živjeti zajedno.

"Ona se zabavljala s njim, ali sve je bilo vrlo opušteno. Nisu više u romantičnoj vezi", ispričao je neimenovani izvor za časopis People, dok je drugi naglasio: "Nikad nisu bili dečko i cura i nisu se obvezali na vjernost, uvijek su se samo zabavljali. Nema nikakve drame i to zna što se može opet dogoditi. Bilo je to lijepo razdoblje i prošlo je svojim tijekom. Taylor je odlično i fokusirana je na svoju turneju. Budući da je i Matty na turneji, ne mogu se uopće viđati. Bili su godinama prijatelji i odlučili su to ponovo biti. Ništa se komplicirano nije dogodilo. Sve je to samo život". Treći je pak izvor kazao kako par "i dalje brine jedno za drugo" i da su "još uvijek prijatelji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:41