ZAYN MALIK

Bivši dečko uznemiren zbog navodne veze Gigi i Lea: ‘Hej, ja želim novu šansu!‘

Inače, Hadid i Malik su bili šest godina u vezi te dijele dvogodišnju kći Khai

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid

 Afp/profimedia

Potencijalna veza glumca Leonarda DiCaprija i manekenke Gigi Hadid ne odgovara njenom bivšem dečku, pjevaču Zaynu Maliku.

Inače, Hadid i Malik su bili šest godina u vezi te dijele dvogodišnju kćer Khai.

Izvor blizak zvijezdi bivšega boy benda One Direction otkrio je kako se pjevač još uvijek nada ponovnom pomirenju s popularnom manekenkom.

image

Zayn Malik i Gigi Hadid

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

- Trenutno su u dobrim odnosima zbog svoje kćeri, ali on je jasno dao do znanja da bi volio još jednu priliku, tako da su sve ove vijesti o njoj i Leu bile uznemirujuće za njega, rekao je.

Podsjetimo, 29-godišnji pjevač i 27-godišnja manekenka bili su u vezi od 2015. do 2021., ali su prekinuli nakon što je on imao fizički sukob s njenom majkom, Yolandom Hadid, u njihovu domu dok je ona nosila reviju u Parizu.

Iako je zanijekao da ju je napao, nije osporio četiri točke uznemiravanja u sudskim dokumentima te je osuđen na 90 dana uvjetne kazne za svaku od četiri točaka.

Također se trebao upisati na tečaj kontrole bijesa i program nasilja u obitelji koji je morao završiti.

Iako je izvor otkrio da je DiCaprio izrazito zainteresiran za manekenku, istaknuo je kako se Malik ne bi trebao previše brinuti o tome s obzirom na to da ona ne želi započeti nešto ozbiljno s njim, iako je vrlo polaskana njegovom pažnjom.

image

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid

Afp/profimedia

- Leo se očito zainteresirao za Gigi, ali ona to ‘igra‘ vrlo ležerno jer joj izlasci trenutno nisu prioritet, budući da je zauzeta zbog svoje kćeri i posla, objasnio je.

Drugi izvor dao je sličnu izjavu o Hadidinu načinu razmišljanja u vezi holivudskog glumca.

- Ljudi joj stalno govore koliko je on zgodan i Gigi nije potpuno zatvorena po pitanju izlaska s njim, ali to joj trenutno nije na pameti, rekao je, dodajući kako trenutno uživa u njegovu društvu te ga bolje upoznaje.

Šuškanja o romansi između Hadid i DiCaprija pojavila su se gotovo odmah nakon što se on krajem kolovoza razišao od manekenke Camile Morrone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:21