FRANCOIS I JULIE

Bivši francuski predsjednik uživa na medenom mjesecu s nekdašnjom ljubavnicom: Uhvaćena kako mu zaigrano dirka prsa

Francois Hollande i njegova supruga otputovali su na medeni mjesec na francuski otok Korziku

Francois Hollande i Julie Gayet

 Profimedia

Bivši francuski predsjednik Francois Hollande i njegova supruga, glumica Julie Gayet, otputovali su na medeni mjesec na francuski otok Korziku.

Tamo su viđeni kako se drže za ruke i izgledaju zaljubljeno, a u jednom mu je trenutku Julie zaigrano prstom dodirivala raskopčana prsa.

image

Francois Hollande i Julie Gayet

Cry/The Photo One/Profimedia
image

Francois Hollande i Julie Gayet

Cry/The Photo One/Profimedia

Bivši francuski predsjednik konačno se oženio svojom bivšom ljubavnicom, zbog koje se našao u središtu skandala 2014. i s kojom je prevario bivšu Prvu damu Francuske.

image

Francois Hollande i Julie Gayet

Cry/The Photo One/Profimedia

Francuski tabloidi senzacionalno su otkrili da se bivši predsjednik vozio na stražnjem dijelu mopeda, iza svog službenika, kako bi se tajno sastao s TV glumicom Julie Gayet.

Nevjera je rezultirala prekidom Hollandeove četverogodišnje veze s političkom dopisnicom Paris Matcha Valerie Trierweiler (57). Nakon toga se prijavila u bolnicu požalivši se na emocionalni slom, prije nego što je napisala bestseler u kojemu je bivšeg francuskog predsjednika prikazala kao preljubnika kojemu se ne može vjerovati. Iako nije imao suprugu do kraja svog mandata, Hollandea (67) to nije spriječilo da nastavi svoju romansu s Gayet (50).

Par se na kraju vjenčao na privatnoj ceremoniji u Tulleu, a na vjenčanju su bili prisutni odabrani članovi obitelji i prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:52