ZVIJEZDA ‘BRILJANTINA‘

Bivši je misteriozno nestao, a ‘onog pravog‘ pronašla je u 60.: Ovo su sve ljubavi Olivije Newton-John

Kakav je njezin ljubavni život u stvarnosti u usporedbi sa zaljubljenom tinejdžericom koju je glumila u ‘Briljantinu‘ 1978.?

Olivia Newton John - ljubavni život

 Profimedia

Olivia Newton-John preminula je mirno na svome ranču u južnoj Kaliforniji u 73. godini života. Smrt zvijezde ‘Briljantina‘ objavio je njezin suprug John Easterling putem glumičine službene Facebook stranice. Olivia, koja se 30 godina borila s rakom dojke, preminula je okružena obitelji i prijateljima.

Iza sebe je ostavila supruga Johna (70) i ​​kćer Chloe (36), a uzrok njezine smrti još nije potvrđen. Olivia je bila poznata diljem svijeta po ulozi Sandy Olsson, koja je postala ikona u popularnoj kulturi, u mjuziklu ‘Briljantin‘ i kao rezultat toga postala planetarna zvijezda.

image

Olivia Newton-John i John Easterling

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glazbena romantična komedija bila je adaptacija brodvejskog mjuzikla iz 1971. koji je prikazivao živote Dannyja Zuka i australske studentice Sandy, koji se zaljubljuju tijekom ljeta, prije nego što se ponovno spoje kada Olivijin lik upiše istu srednju školu kao i Zuko. Ali kakav je njezin ljubavni život u stvarnosti u usporedbi sa zaljubljenom tinejdžericom koju je glumila u hit filmu iz 1978.?

Ne zna se mnogo o njezinim ranim vezama, ali 1968., 10 godina prije svoje kultne uloge u ‘Briljantinu‘, bila je zaručena za glazbenog producenta Brucea Welcha, koji je bio koautor njezina singla ‘Please Mr. Please‘ iz 1975. Welch je izvorno napisao pjesmu za sebe, koju je objavio 1974., ali nije postigao željeni uspjeh.

Britanskog biznismena Leeja Kramera upoznala je 1973. dok je bila na odmoru na francuskoj rivijeri, a na kraju su postali par. Kramer je postao i njezin menadžer, no njihova je veza završila nakon šest godina, a biznismen se vratio u Britaniju.

image

Olivia Newton John i Matt Lattanzi

Michael Jacobs/Zuma Press/Profimedia

Plesača i glumca Matta Lattanzija upoznala je dok je snimala glazbeni fantastični film ‘Xanadu‘ 1980., a vjenčali su se u prosincu 1984. Dobili su kćer Chloe Lattanzi, Olivijino jedino dijete, prije nego što su se sporazumno razveli 9 godina kasnije i ostali prijatelji.

Godinu dana nakon razvoda, Olivia je upoznala kamermana Patricka McDermotta i hodala, pa prekidala, pa opet malo hodala s njim punih 9 godina. McDermott je 2005. misteriozno nestao dok je bio na pecanju na kalifornijskoj obali, a Olivia je u to vrijeme bila u Australiji.

Istraga američke Obalne straže pokazala je da se McDermott vjerojatno izgubio na moru, iako je bilo nekoliko sumnjivih dojava o tome da je snimatelj viđen tijekom posljednjih 15 godina, ali bez dovoljno dokaza.

Što se tiče Olivije, ona se po drugi put udala u lipnju 2008., i to za osnivača i predsjednika tvrtke Amazon Herb, Johna Easterlinga. Prošlog petka podijelila je dirljivu fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj su ona i John nasmiješeni i zagrljeni, a u opisu mu je posvetila crveno srce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 02:38