STIŽE DRUGO DIJETE

Bivši ju je ponižavao i varao s dadiljom, a danas čeka dijete s 15 godina mlađim: ‘Osuđuju me zbog trudnoće u 40-ima‘

Iskreno je progovorila o trudnoći i tome kako je bila ‘neplanirana‘, ali i da je ‘psihički spremnija‘ nego u prvoj trudnoći

Sienna Miller i Oli Green

 Mj Pictures/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mj Pictures/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica i manekenka Sienna Miller (41) otkrila je da će dobiti djevojčicu sa svojim 27-godišnjim partnerom Olijem Greenom, prenosi Vogue.

Na fotografijama koje je snimila za modni magazin, glumica je pokazala svoj trudnički trbuh te pozirala zajedno s kćeri Marlowe (10) i svojim partnerom.

Sienna je iskreno govorila o svojoj trudnoći i tome kako je bila ‘neplanirana‘, ali je priznala da se osjeća ‘psihički spremnijom‘ nego kad je bila trudna s prvim djetetom. Ona je, naime, Marlowe dobila s bivšim partnerom, glumcem Tomom Sturridgeom (38).

Borba s predrasudama

A sada, dok je beba na putu, Sienna otkriva da se ipak bori s vlastitim predrasudama o tome da je ona jedna od onih starijih majki te se trudi naučiti kako da se prestane šaliti na taj račun.

"Voljela bih doći do točke kad više neću osjećati potrebu šaliti se s tim da sam starija i da čekam dijete", poručila je glumica koja će drugo dijete dobiti u 41. godini.

"Imala sam veliku sreću, nisam pokušavala zatrudnjeti. Ovo se dogodilo potpuno iznenada i biološki sam to mogla učiniti", dodala je i nastavila: "Mislim da je ljudima ugodan taj način života koji se njeguje već dugi niz godina, a koji je vrlo mizogin i patrijarhalan. To što sam ja starija žena koja je u vezi s mlađom osobom i što sam zatrudnjela nakon 40-e, neki smatraju neodgovornim i govore ‘jadno to dijete‘, a to su tako dvostruki standardi."

Glumica, koja je prethodno bila u dugoj vezi s glumcem Judeom Lawom (50), potvrdila je da je po drugi put trudna još u kolovozu. Sienna i Oli u vezi su od 2021., a on je 15 godina mlađi od nje.

"Pretpostavljam da je mnogima to teško pojmiti, ali nije tu bilo ničega osim ljubavi i radosti. Mislim da ne možete naređivati srcu koga će voljeti, ja to nikada nisam mogla", ovim je riječima komentirala njihov odnos. A kad su je novinari upitali misli li da će on jednog dana poželjeti neku mlađu, jednostavno je odgovorila: "Oli bi rekao da bih prije ja poželjela biti s nekim starijim."

Kasnije se tijekom intervjua našalila na račun proslave njegova 27. rođendana.

"Laknulo mi je što više ne hodam s 26-godišnjakom", smije se.

Inače, njih su se dvoje upoznali na zabavi za Noć vještica koju je organizirao zajednički prijatelj. Iako su se poljubili već pri prvom susretu, Sienna se tada ipak ‘povukla‘ jer je vjerovala da taj odnos ‘nikamo ne vodi‘. No, Oli je (srećom) bio uporan pa su uskoro izašli na piće u New Yorku, ali je Sienna ipak sa sobom povela prijateljicu Emily Blunt.

"Kad sam stigla tamo, među njima je postojalo nešto prekrasno. Zagrlila sam je i rekla joj da ću se ja sad povući. Vidim toliko nje u njemu, u toj njegovoj slobodoumnosti, znatiželji i bezazlenosti", komentirala je slavna prijateljica.

Oli je također glumac, a pojavio se u najnovijoj sezoni ‘Krune‘ kao Rupert Finch, sveučilišni prijatelj princa i princeze od Walesa s kojim su se družili dok su bili na St. Andrewsu.

image

Sienna Miller i Oli Green

Dwm/mega/The Mega Agency/Profimedia/Dwm/mega/the Mega Agency/profimedia

Prethodne ljubavi

Sienna se nedavno osvrnula i na svoj ljubavni život prije Olija te je istaknula da je ulagala svoje emocije u osobe koje toga nisu bile vrijedne. Otkrila je i da je uvijek mislila kako će se udati do svoje 30-e, ali veze u kojima je bila tih godina nisu ispale onakvima kakvima se nadala.

"Uložila sam ono što mi se činilo kao važne godine u nešto što je bio totalno pogrešan izbor. Te osobe pokazale su da uopće nisu zaslužile moju pažnju. Samo sam gubila vrijeme", rekla je tada za britanski Vogue.

Ogradila se i objasnila da pritom ne misli na oca svoje kćeri Marlowe, s njim je ipak ostala u prijateljskim odnosima.

image

Sienna Miller i Tom Sturridge

Skyler2018/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Skyler2018/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Najpoznatija je po vezi s glumcem Judeom Lawom, a njihova tadašnja romansa punila je novinske stupce tih godina. Pričalo se da je zbog Sienne ostavio dizajnericu Sadie Frost s kojom ima troje djece. Iako su bili zaručeni, skandali su im obilježili odnos.

Naime, glumac ju je prevario s dadiljom, a onda je napravio dijete i jednoj konobarici. Sienna je u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena, a glumački projekti pali su joj u vodu.

image

Jude Law i Sienna Miller

Jenny Roberts/Newscom/Profimedia/Jenny Roberts/newscom/profimedia

"Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživjeti. Baš sam otvarala predstavu u kazalištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i tjednima sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s prekidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svaku večer pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko tjedana uopće se ne sjećam", izjavila je tada.

No, čini se da mu nije željela ostati dužna - strani mediji pisali su da mu se osvetila tako što ga je prevarila s njegovim najboljim prijateljem Danielom Craigom. A kad je saznao da ga je prevarila, navodno se posvađao sa svojim dugogodišnjim prijateljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:12