NEPOZNATA PRINCEZA

Bivši kuhar otkrio je nepoznate detalje o Diani: ‘Nije voljela slaviti rođendan‘

Kuhar koji danas živi u Teksasu ispričao je kako se Dianin rođendan obično obilježavao skromno, bez specijaliteta i torti
Princeza Diana
 Parkerphotography/Alamy/Alamy/Profimedia

Da je princeza Diana živa 1. srpnja bi proslavila 59. rođendan. Majka prinčeva Williama i Harryja poginula je 31. kolovoza 1997. u automobilskoj nesreći, a mnogi i dalje tuguju za neprežaljenom princezom.

Povodom Didaninog rođendana njezin bivšu kuhar Darren McGrady, koji je za nju kuhao od 1993. do 1997. otkrio je do sada nepoznate detalje. McGrady je otkrio da princeza nije voljela rođendanske proslave.

Kuhar koji danas živi u Teksasu ispričao je kako se Dianin rođendan obično obilježavao skromno, bez specijaliteta i torti. Rođendan bi provela na ručku s prijateljicama, a večer bez zabave i proslava.

image
Darren McGrady
Alex Lentati/Evening Standard/Eyevine/Profimedia

- Princeza Diana zapravo nije željela slaviti rođendane jer je to značilo da je godinu dana starija. Dakle, nije bilo rođendanskih torti ili posebnih jela", izjavio je Darren.

Također je otkrio kako je Diana s vremenom promijenila način prehrane te je iz svoje prehrane izbacila teške umake i počela jesti samo zdravu hranu. No, nije mogla odoljeti punjenim paprikama, koje bi jela svaki tjedan, a imala je i ritual, najviše ih je voljela pojesti s njim, u njegovoj kuhinji.

image
Princeza Diana
Martin Keene/Pa Images/Profimedia

- Kada sam počeo raditi za Dianu, ona je bila na čelu 119 različitih dobrotvornih organizacija. Odlazila je tri puta tjedno u teretanu, suočila se s bulimijom, ali ju je pobijedila.

image
Princeza Diana
Pa/Pa Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:33