UBIO I SEBE

Bivši muž ubio influencericu (33) pred očima njezine kćeri (8) - samo dva tjedna nakon što je zatražila zabranu prilaska

Njezina najmlađa kći svjedočila je pucnjavi i policiji je rekla da je njezin otac povukao obarač

Ubijena influencerica Theresa Cachuela

 X/Instagram

Havajsku influencericu Theresu Cachuelu (33) na smrt je ubio njezin otuđeni suprug pred očima njezine osmogodišnje kćeri, i to samo dva tjedna nakon što je podnijela zabranu prilaska protiv njega.

Kako prenosi Daily Mail, majka troje djece upucana je u glavu i ubijena u utorak ujutro na parkiralištu centra Pearlridge na Havajima, tijekom božićne kupovine.

Njezina najmlađa kći svjedočila je pucnjavi i policiji je rekla da je njezin otac povukao obarač.

Njezin otac, Jason Cachuela (44) pobjegao je s mjesta nesreće u sivoj Mazdi, a kasnije je pronađen mrtav u blizini, a navodno se sumnja na samoubojstvo.

Do pucnjave je došlo samo dva tjedna nakon što je Theresa izdala zabranu prilaska svom suprugu, optuživši ga za uznemiravanje i uhođenje te je rekla sudu da to radi ‘kako bi zaštitila sebe‘ i svoju djecu.

U zahtjevu za zabranu prilaska napisala je kako je on više puta pred njom prijetio da će se ubiti, pokušao joj je ‘provaliti garažna vrata‘, skrivao se pod njezinim automobilom u njezinoj garaži i držao nož pod vratom, te ju je pritom prestrašio i traumatizirao.

Njegovo ponašanje prijavila je policiji, a u peticiji je napisala da on posjeduje više vrsta vatrenog oružja.

"Pokušavala je ispričati policajcima sve probleme koji su se događali u vezi pištolja koji je on potegao na nju već nekoliko puta. Prijetio joj je smrću. Nikada ga nisu uhitili, a znali su da posjeduje oružje, znali su da je pokušao prijetiti. Prijetio je da će ubiti djecu i nju u vlastitoj garaži", ispričala je Theresina majka Lucita Ani-Nihoa za Hawaii News Now.

"Sud nije bio tu za nju. Sustav ju je iznevjerio. A sada je više nema. Njezina najmlađa kći je ta koja je sve to gledala. Ona je traumatizirana. Ona ima toliko vjere, ta djevojčica, upravo je počela moliti. Ona ne vjeruje da njezine mame više nema. Ni ja ne mogu vjerovati u to", dodala je shrvana majka.

Ani-Nihoa je rekla da je par 11 godina imao problema u braku i da je Cachuela nedavno podnijela zahtjev za razvod, priznavši rođacima da ju je muž zlostavljao.

"Htjela ga je ostaviti, ali on to nije prihvaćao. Pokušao ju je kontrolirati, sa svime... Gdje će ići, što će raditi...", otkrila je majka ubijene.

Obitelj je pokrenula GoFundMe za pomoć s troškovima pogreba i potpore za djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:08