Joe Manganiello

Bivši Sofie Vergare uselio s novom, 13 godina mlađom partnericom i započeo novi život: ‘Jako su zaljubljeni‘

‘Moj se brak raspao jer mi je muž bio mlađi. On je htio imati djecu, a ja nisam htjela biti stara mama‘, rekla je glumica

Joe Manganiello

 Profimedia/

Glumac koji se nedavno razveo od Sofije Vergare (51) nakon sedam godina braka, Joe Manganiello (47), počeo je svoj život pod istim krovom s glumicom Caitlin O‘Connor (34), prenosi Daily Mail. Nakon romantičnih putovanja po New Yorku i Italiji, stvari su postale ozbiljne.

Mediji prenose da je par jako zaljubljen i da uživa u zajedničkom životu nakon što se u rujnu prošle godine Manganiello rastao od poznate glumice iz "Moderne obitelji". Iako su tada kao razlog navedene nepomirljive razlike, Vergara je nedavno u jednom intervjuu otkrila pravi razlog prekida ljubavi.

image

Joe Manganiello i Caitlin O‘Connor

Getty Images/

"Moj se brak raspao jer mi je muž bio mlađi. On je htio imati djecu, a ja nisam htjela biti stara mama. Osjećam da nije fer prema bebi. Poštujem onoga tko to radi, ali to više nije za mene", objasnila je Vergara pa dodala da je spremna biti baka ako i kada njezin sin Manolo odluči imati djecu.

"Kad moj sin postane tata, neka mi donese dijete neko vrijeme, a onda ću mu ga vratiti i nastaviti sa svojim životom. To je ono što moram učiniti", kazala je. Manganiello i Vergara sporazumno su riješili razvod šest mjeseci nakon šokantnog razlaza. S obzirom na predbračni ugovor, par će zadržati imovinu koju je pojedinačno stekao tijekom braka.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Ipak, ne uživa samo Manganiello u novoj ljubavi. Vergara je viđena u izlasku s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom. Iza nje je još jedan uspješni projekt, serija "Griselda", koji se dugo zadržao na prvom mjestu Netflixove liste. Njezinog bivšeg partnera također čekaju novi projekti jer Manganiello ulazi u ulogu voditelja emisije "Deal or No Deal Island".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:44