SVJEDOČIO ZAŠTITAR

Bivši suprug Britney Spears pokušao ući u njezinu spavaću sobu: ‘Ušuljao se i pravac tamo!‘

Zaštitar je također izjavio na sudu da je Jason Alexander više puta viđen u blizini njezina posjeda čak i prije samog vjenčanja

Jason Alexander upao na vjenčanje Britney Spears

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši suprug slavne pjevačice Britney Spears, Jason Alexander, navodno je pokušao ući u njezinu spavaću sobu dok je ona bila u njoj na dan njezina vjenčanja sa Samom Asgharijem.

Bivši zaštitar pop pjevačice svjedočio je na sudu i otkrio da je Jason pokušao otvoriti vrata njezine spavaće sobe, no ona su bila zaključana, prenosi TMZ. Britney je u tom trenutku bila u sobi.

Zaštitar, koji je zbog tog incidenta na kraju dobio otkaz, tvrdio je da je Alexander više puta ponovio da mora razgovarati s Britney i da je traži, unatoč tome što se njegovo ime nije nalazilo na popisu gostiju. Dodao je i da se bivši suprug odmah uputio u smjeru spavaće sobe nakon što se ušuljao na njezino imanje.

Zaštitar je također izjavio na sudu da je Jason Alexander više puta viđen u blizini njezina posjeda čak i prije samog vjenčanja. Navodno se tamo kretao i dan ranije, iako je upozoren da se mora udaljiti.

Nedugo prije incidenta njezin bivši partner objavio je na Instagramu priču uživo iz blizine imanja u kojoj je rekao da je tu da "upadne" na vjenčanje. Također ju je nazvao svojom 'prvom i jedinom ženom'.

image

Britney Spears i bivši suprug Jason Alexander

Splash News/Splash/Profimedia/Splash News/Splash/Profimedia

Alexander se izjasnio da nije kriv za neovlašteni upad na posjed, vandalizam i zlostavljanje, ali mu je unatoč tome tužitelj također uručio optužbu za krivično djelo uhođenja. Također ne smije posjedovati oružje ili pištolje te se mora odreći bilo kakvog vatrenog oružja. Alexander ostaje u zatvoru, a njegova jamčevina iznosi 100 tisuća dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:21