INAČE SE DRUŽE

Bivši suprug javno se pohvalio novom djevojkom, a onda im se javila njegova bivša supruga

Dean McDermott objavio je prvu fotografiju s novom djevojkom Lily Calo na društvenim mrežama

Dean McDermott

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Danima su strani mediji pisali o razvodu slavnog glumačkog para, a sada je Dean McDermott svoju novu vezu potvrdio na društvenim mrežama. U srijedu, 15. svibnja, glumac (57) podijelio je objavu na Instagramu, a na fotografiji pozira s novom djevojkom Lily Calo. Njegova objava je prvo pojavljivanje para na društvenim mrežama.

Fotografija je podijeljena usred njegovog razvoda od bivše supruge, glumice Tori Spelling, s kojom je bio u braku gotovo 18 godina, a koja je službeno podnijela zahtjev za razvod 29. ožujka.

McDermott je u svojoj objavi podijelio fotografiju iz The Magic Castlea, privatnog kluba u Los Angelesu.

"Ponekad jednostavno moraš obući svoju najbolju odjeću i odvesti svoju djevojku u Čarobni dvorac. Jer ona je čarobna!", napisao je uz objavu.

Calo, viša menadžerica za račune u zdravstvenom brendu Conscious Community Global, podijelila je fotografiju s glumcem na kojoj se široko smiješe pred kamerom.

"Imam mir i imam ljubav. Zahvalna", napisala je u opisu objave.

Ispod fotografije koju je objavila Calo, javila se Tori Spelling.

"Volim vas oboje", napisala joj je, a objavu svog bivšeg supruga je lajkala.

Podsjetimo, McDermott je prvi put fotografiran s Calo u listopadu prošle godine. Spelling je otkrila da se s novim parom druži na obiteljskim večerama.

"Jako mi se sviđa Lily. Nije loše. Samo je, znaš, drugačije", rekla je u epizodi svog podcasta misSPELLING u travnju.

Prije nego što su McDermott i Calo podijelili svoje fotografije u srijedu, glumac je zatražio razvod braka od Spelling 13. svibnja i naveo je nepomirljive razlike kao razlog.

McDermott u svom zahtjevu odbacuje Spellingin zahtjev za isključivo fizičko skrbništvo nad njihovo petero djece — Liamom (17), Stellom (15), Hattie (12), Finnom (11) i Beauom (7). Kanadski glumac zatražio je zajedničko fizičko i zakonsko skrbništvo. Zatražio je i bračno uzdržavanje za sebe te ukidanje bračnog uzdržavanja za Spelling. S druge strane, Spelling je prethodno zatražila od suda da joj dodijeli uzdržavanje supružnika i ukine McDermottovu mogućnost da prima tu potporu.

image

Dean McDermott i Tori Spelling

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Spelling je također viđena s novim romantičnim partnerom. U studenom je viđena kako se ljubi s Ryanom Cramerom, izvršnim direktorom agencije Neuron Syndicate Inc. iz Santa Monice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 14:48