EKSPERIMENT

Bizarna transformacija reality starlete izazvala zgražanje: ‘Ajme, pa gdje su ti obrve?‘

Kim Kardashian je jučer nakratko pokušala biti plavuša od glave do pete, čini se, dokumentirajući iskustvo na svojim Insta Storijima
Kim Kardashian
 Instagram

Kim Kardashian (40) ne bježi od eksperimentiranja sa svojim izgledom. Tako je jučer nakratko pokušala biti plavuša od glave do pete, čini se, dokumentirajući iskustvo na svojim Insta Storijima.

Fanove je njezin novi izgled - bez obrva šokirao.

"Neeee! Što si to učinila????", "Kim, gdje su ti obrve, što si učinila?", "Zašto?", pitali su se.

image
Instagram

Naime, četrdesetogodišnja zvijezda izbijelila je obrve pred 217 milijuna pratitelja i pokazala duge svijetle uvojke. Svi su bili zgroženi.

Čini se da ni sama Kim nije bila previše oduševljena jer se brzo odlučila vratiti u brinete.

image
Kim Kardashian
Instagram

Naime, već deset minuta kasnije objavila je selfie s dugom crnom kosom.

'Vratila sam se u tamno, ne brinite', napisala je u objavi u kojoj je označila frizera Jesusa Guerrera i šminkera Ariela Tejadu.

Kim, koja se prvi put našla na Forbesovoj listi milijardera, trenutno se razvodi od trećeg supruga Kanyea Westa (43).

Par se oženio u Firenzi 2014. godine i imaju četvero djece - North (7), Sainta (5), Chicago (3) i Psalma (1). Starleta je podnijela zahtjev za razvod u veljači i angažirala je vodeću odvjetnicu za razvode poznatih Lauru Wasser.

image
Angela Weiss

Kim i Kayne su se navodno složili oko podjele skrbništvo nad njihovo četvero djece. Niti jedan od njih ne traži supružničku novčanu potporu, a isto tako su se dogovorili da će svatko platiti svoje pravne troškove u brakorazvodnoj parnici.

Kanye se potpuno povukao iz javnog života, a nema ga ni na društvenim mrežama. Posljednje dane provodi vrijeme daleko od obitelji, na svom ranču u Wyomingu, a kako se ne bi pretjerano uzrujavao, telefonske pozive i poruke od njegove uskoro bivše supruge prvo primaju njegovi zaštitari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:58