NEPREPOZNATLJIV

Blistav ten, svjetlija put, ukočeni pokreti, nijedna bora: Što se događa s licem Willa Smitha?

U emisiju je stigao kako bi promovirao svoj najnoviji film ‘King Richard‘, a na kraju su svi komentirali samo njegov izgled.

Will Smith u emisiji

 Screenshot/YouTube

"Pa što se to dogodilo s licem Will Smitha? Što mu je učinio?", bilo je tek jedno u nizu pitanja gledatelja nakon gostovanja 53-godišnje hollywoodske zvijezde u BBC-jevom The One Show putem video veze. Naravno bilo je tu i puno pretjerivanja, kako je Smith neprepoznatljiv, kako izgleda kao robot, no sve u svemu, činjenica jest da glumac kojeg je mlađahni izgled krasio i kada je debelo zagazio u srednjovječnu dob, djeluje prilično drukčije.

Neki su izvukli i Smithove slike iz 2011. i usporedili ih sa screenshotom iz emisije u kojem se jasno vidi razlika kako je izgledao nekada, a kako sada. Jer glumčevo lice sada je glatko poput "bebine guze", ten mu blista, ne vidi mu se baš niti jedna bora, a kada govori izgleda kao da će popucati i to bez ikakvog pretjerivanja. Čak mu i put djeluje svjetlije, no to se može pripisati i drugačijoj rasvjeti.

Što god da je radio, namjera mu definitivno nije bila da toliko skrene pozornost s teme zbog koje je gostovao u The One Showu. Tamo je stigao kako bi promovirao svoj najnoviji film "King Richard", a završilo je tako da društvene mreže, prvenstveno Twitter "gore" od komentara poput onih da sada izgleda kao na svojim glumačkim počecima u seriji "Princ iz Bel-Aira" s početka '90-ih.

Inače "Kralj Richard" film je o životu Richarda Williamsa, oca Serena i Venus Williams koji je usmjeravao njihov sportski život u ranoj dobi. Igra ga Will Smith, koji je voditeljima Zoe Ball i Jermaine Jenasu otkrio kako mu Serena i Venus nisu na prvu za ovaj projekt dale svoj blagoslov, no poslije se situacija itekako promijenila.

image

Will Smith

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:45