ZABAVLJA SE KAO NIKAD

Blizak izvor otkrio sočne detalje o Angelini nakon razvoda od Brada: ‘Nadoknađuje propušteno!‘

Angelina i Brad prekinuli su 2016. godine, a ona je do sada viđena s dva poznata muškarca
Angelina Jolie
 Isabel Infantes/AFP

Slavna glumica Angelina Jolie zna iskoristiti samački život na najbolji mogući način te ponovno uživa u odlasku na spojeve s muškarcima!

Zvijezda Marvelova novog filma "Eternals" nedavno je viđena na večeri sa svojim bivšim suprugom Jonnyjem Leeom Millerom te prije toga s glazbenikom The Weekndom.

Njezini prijatelji otkrili su da je jako uzbuđena zbog toga što ponovno izlazi s muškarcima, i to po prvi put nakon razvoda od Brada Pitta. "Angelina se jako zabavlja trenutno, pokušava nadoknaditi svo propušteno vrijeme. Nema nikakvih pritisaka niti očekivanja, samo se zabavlja i uživa u tome. Njeni je prijatelji nikada nisu vidjeli ovako punu energije", rekao je izvor za Us Weekly.

Angelina i Brad prekinuli su 2016. godine, a prema zakonu su razdvojeni tek od 2019. godine te se još uvijek sudski spore oko nekih detalja.

image
Angelina Jolie i Brad Pitt
Kathy Hutchins/Ipa/Profimedia

"Nije bila zainteresirana za spojeve s drugim muškarcima nakon rastave jer je bila vrlo zaposlena majčinstvom i vlastitom karijerom", otkriva izvor blizak glumici.

Iako je viđena i s bivšim suprugom, izvor tvrdi da je Angie 'zainteresiranija' za The Weeknda, odnosno punim imenom Abela Makkonena Tesfayeja.

"I Angie i Abel svima govore da su samo prijatelji, no oni koji ih poznaju smatraju da se tu događa nešto romantično. Ona se definitivno zagrijala za Abela. On je pak upotrijebio svoj šarm i nastoji je impresionirati", otkriva izvor. Nema sumnje da će vrijeme pokazati tko će biti sljedeći sretnik koji će osvojiti srce slavne glumice...

image
Angelina Jolie i The Weeknd
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:11