SKRBNIŠTVO

Bliži se konačan kraj braka Kanyea Westa i Kim Kardashian: On poduzeo važan korak, što će s djecom?

Popularni reper i reality zvijezda mjesecima su se svađali oko toga gdje poslati djecu u školu

Kim Kardashian i Kanye West

 Angela Weiss/Afp/Profimedia

Kanye West je navodno spreman pravno riješiti svoj razvod sa suprugom Kim Kardashian nakon što je angažirao jednog od najmoćnijih odvjetnika u Hollywoodu.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, reper je podnio "izjavu o otkrivanju podataka", koja se obično podnosi kada je brakorazvodna parnica na rubu rješenja. Dokumenti također pokazuju da je 45-godišnjak reality zvijezdi poslao sve svoje financijske podatke.

image

Kanye na košarkaškoj utakmici

Mpi122/Capital Pictures/Profimedia

Iako se čini da se bivši par dogovorio kako će podijeliti svoje nekoliko milijardi dolara vrijedno carstvo, nema naznaka da su se dogovorili oko skrbništva nad svoje četvero djece - devetogodišnje North, šestogodišnjeg Sainta, četverogodišnje Chicago i trogodišnjeg Psalma, a to bi mogla biti teška bitka za Kardashian.

Unatoč tome što je rekao da su on i Kardashian, koja je podnijela zahtjev za razvod od repera 2021., bili dobri u "suroditeljstvu", West je ranije ovog mjeseca rekao Tuckeru Carlsonu da nije spreman na "kompromis" kada je u pitanju obrazovanje njegove djece.

image

Kanye West u emisiji ‘Tucker Carlson Tonight‘

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Trenutno smo došli do kompromisa da moja djeca trebaju doći u moju školu nakon škole i sudjelovati u zboru - rekao je Carlsonu.

Popularni reper i reality zvijezda mjesecima su se svađali oko toga gdje poslati djecu u školu, a reper je predložio "ideju" da podijele obrazovanje svoje djece na dva dijela i uključe privatnu školu te njegovu akademiju nazvanu po njegovom albumu "Donda". Međutim, Kardashian nije bila voljna poslati svoju djecu u Westovu školu, koju američka udruga škola i koledža tek treba akreditirati.

image
Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Kim trenutno ima skrbništvo nad njihovom djecom i navodno je prekinula svu komunikaciju s Westom usred njegovih tirada na društvenim mrežama. Izvori su ekskluzivno rekli za Page Six da Kim odbija razgovarati s Westom o rasporedu njihove djece bez svog asistenta.

- Nekoliko tjedana nisu komunicirali, a sva komunikacija u vezi s rasporedom djece sada se koordinira preko pomoćnika", rekao je za Page Six insajder. Iako je Kardashian "jako uzrujana" zbog Kanyeova ponašanja, ipak je svjesna da "sada svatko sam vidi što je bio katalizator razvoda".

image

Kim na košarkaškoj utakmici svoje kćeri

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Insajder Page Sixa dodao je da je Kardashian "osjetila da je najbolje prekinuti brak kada je shvatila da više ne može pomoći nekome tko nije želio da mu se pomogne."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:09