NA TATINOJ JAHTI

Bogata nasljednica bijesna na zle jezike: ‘Ja sam napola Hrvatica i slijedim hrvatska pravila!‘

Tamara Ecclestone obratila se pratiteljima na Instagramu nakon što su nju i sestru Petru žestoko napali zbog odmora u Hrvatskoj
Tamara Ecclestone
 Mark Thompson

Tamara Ecclestone obratila se svojim pratiteljima na Instagramu nakon što su nju i sestru Petru Britanci žestoko napali zbog odmora u Hrvatskoj.

Naime, kćeri Bernieja i Slavice Ecclestone, Petra i Tamara, početkom lipnja su stigle su na odmor u Hrvatsku. Ovih je dana Tamara na Instagramu objavila fotografiju s odmora u Hrvatskoj. Sestre uživaju na luksuznoj višemetarskoj jahti koja nosi ime Petra, po mlađoj kćeri vlasnika Formule 1. Sa svima podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu kćeri dok obilaze našu obalu luksuznom jahtom koja je u vlasništvu njihova oca Bernijea.

image
Andjelka Dubrovacki/Cropix

Mnogi su Britanci ogorčeni jer se još uvijek bore s pandemijom koronavirusa, zbog čega ne smiju iz svojih domova. Britanski i svjetski mediji sestre su kritizirali jer su planovi za putovanja većine ove godine zbog pandemije pali u vodu, no one bez obzira na to uživaju u Dalmaciji. Tamaru su mnogi kritizirali i zbog toga što je na putovanje povela svoju kćerkicu koja bi, tvrde, trebala biti u školi nakon ponovnog otvaranja 1. lipnja.

Zbog svega je Tamara odlučila na svom Instagram profilu odgovoriti kritičarima i objasniti situaciju.

'Očito je da ovaj virus neke nije promijenio nabolje, i to je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, ja tijekom karantene nisam uopće napuštala svoju kuću. Nisam izlazila čak ni u park ili na tjelovježbu. Napola sam Hrvatica i odlučila sam da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, a to nije zabranjeno i ovdje slijedim sva pravila koja su na snazi u Hrvatskoj. Kada je riječ o školi, povratak u školu je izbor roditelja i mi smo odlučili našu kći nastaviti školovati od kuće. Ona je bolje nego ikad i napredovala je u čitanju. Ako se ne varam, nitko me nije obavezan pratiti, tako da znate što vam je činiti', napisala je Ecclestone na svom Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:02