STIGAO SIN

Bogata nasljednica šokirala fanove, prinova stigla u tajnosti: ‘Srce će mi eksplodirati od ljubavi‘

Ona i njezin suprug Carter Reum presretni su zbog dolaska prinove u njihovu malenu obitelj

Paris Hilton i Carter Reum

 Homegrown/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Homegrown/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bogatašica Paris Hilton šokirala je svoje obožavatelje kada im je otkrila da je u tajnosti dobila sina putem surogat majke. Ona i njezin suprug Carter Reum presretni su zbog dolaska prinove.

41-godišnja nasljednica tu je sretnu vijest podijelila putem Instagrama.

"Već sad te volimo više nego što se to riječima može opisati", napisala je presretna mama u opisu objave i dodala emoji plavog srca.

Ubrzo joj se javila i njezina slavna prijateljica Kim Kardashian koja joj je napisala: "Tako sam sretna zbog vas, ljudi!"

Hilton je ranije otkrila da ju je upravo Kim upoznala sa svojim liječnikom za medicinski pomognutu oplodnju, dr. Andyjem Huangom, s obzirom da je i ona sama dobila troje od svoje četvero djece putem surogat majke.

Paris Hilton za People je priznala da je presretna što je zasnovala vlastitu obitelj.

"Moj san oduvijek je bio da postanem majka i sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Jako smo sretni što ćemo zasnovati našu obitelj i naša će srca eksplodirati od ljubavi prema našem dječaku", rekla je Paris.

Njoj je ovo prvo dijete, a Reum već ima 10-godišnju kćer s reality zvijezdom Laurom Bellizzi, koju je navodno vidio ‘samo jednom‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:22