PRODAJA UŽASNA

BOGATAŠICA HRVATSKOG PORIJEKLA TOTALNI JE ANTITALENT ZA BIZNIS Zbog ekstra-skupih torbica upala u milijunske dugove!

 REUTERS

Kad je Petra Stunt rekla svom ocu, milijarderu Bernieju Ecclestoneu, da namjerava pokrenuti vlastitu modnu liniju, rekao joj je da je pomahnitala, no ona je ustrajala i u rujnu 2011. pokrenula liniju modnih dodataka koju je nazvala Stark.

Međutim, pet godina kasnije očevo se upozorenje pokazalo realnim, a Petra čini se nije naslijedila njegov smisao za biznis.

Poslovni projekt 27-godišnje ljubiteljice mode nalazi se u dugu od 4,2 milijuna funti (gotovo 37 milijuna kuna) prema posljednjim financijskim izvješćima, a samo u prošloj je godini izgubila oko 170.000 funti (oko milijun i pol kuna), piše Daily Mail.

Petra, koja je jedini vlasnik Starka, pokrenula je biznis mjesec dana nakon što se udala za poduzetnika Jamesa Stunta na luksuznoj ceremoniji u dvorcu Odescalchi u Italiji. Njezina kompanija proizvodi torbice od pitonove i krokodilske kože, a svaka košta između 400 i 3.000 funti (od 3.500 do 26.000 kuna).

Mlada majka troje djece još je ranije, 2008. godine, pokrenula linju muške odjeće Form koja je propala nakon samo 14 mjeseci unatoč financijskoj potpori šefa Formule 1.

‘Stark je na čekanju od proljeća 2015. kako bi se Petra mogla fokusirati na majčinstvo. Start-up brendovi se izgrađuju godinama’, rekao je njezin glasnogovornik prošle godine, no odbio je komentirati najnovije brojke.

Prošla je godina za bogatašicu bila prilično stresna. U dvorište njihove kuće bačen je molotovljev koktel (na sreću nitko nije stradao), policija je istraživala njezinog 34-godišnjeg supruga Jamesa, a preminuo je i njegov 37-godišnji brat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:06