CHRIS EUBANK

Boksačka legenda o gubitku 29-godišnjeg sina Sebastiana: ‘Nije to bila jedna suza, to je bio ocean‘

Sebastian je bio u braku sa Salmom Abdelati, a sina Raheema dobio je mjesec dana prije svoje smrti

Chris Eubank

 Leon Neal/Afp

Bivši britanski boksač Chris Eubank nije mogao suspregnuti suze kada se prisjetio svoga sina Sebastiana tijekom epizode njegova reality showa ‘Scared Of The Dark‘.

Sebastian je tragično preminuo 2021. od nedijagnosticiranog srčanog oboljenja dok je plivao i to samo tjedan dana prije 30. rođendana.

- Bio je sve. Pjesnik, filozof, ljubavnik, zaštitnik. Bio je, jest inspiracija i uvijek će biti inspiracija. Sebastian je puno više nego što bih vam ikada mogao objasniti. Izgubiti sina koji ima 29 godina... To nije bila jedna suza, to je bio ocean, rekao je 56-godišnji Eubank.

image

Chris sa svojim sinom Sebastianom

I-images/Eyevine/Profimedia/I-images/eyevine/profimedia

Nakon Sebastianove smrti, legendarni boksač podijelio je tužnu vijest i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

- Nikada nisam mogao zamisliti da ću napisati ove riječi, da ću izgubiti sina. Sebastian je odrastao u Engleskoj, ali je posljednjih nekoliko godina živio u Dubaiju. Bio je predvodnik u usvajanju zdravog načina života i alternativnih terapija. Osim što je bio osobni trener i boksač, bio je duboki mislilac koji je volio izazivati prihvaćenu mudrost. Svi koji su ga poznavali, voljeli su ga i poštivali. Zauvijek će biti u mislima svojih prijatelja i obitelji, podijelio je sa svojim pratiteljima.

Sebastian je bio u braku sa Salmom Abdelati, a sina Raheema dobio je mjesec dana prije svoje smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:13