NI NE PITA ZA NJU

Bolna istina o suprugu Paris Hilton: Prvu kćer ostavio je čim se rodila, godinama poslije opet joj je slomio srce

Dragi tata, željela bih ti dati drugu priliku iako si me povrijedio, napisala je Evie (10) Carteru Reumu, no on joj nije odgovorio

Paris Hilton i Carter Reum 

 Image Press Agency/Nurphoto Via AFP

Carter Reum (41), otac novorođenog sina Paris Hilton, ima 10-godišnju kćer Evie koju je napustio čim je došla na svijet i do danas s njom nije ostvario kontakt. Iako je prisustvovao rođenju djevojčice, nije ostao prisutan u njezinu životu, prenosi Daily Mail.

- Nekoliko minuta nakon što se rodila, zagrlio ju je, poljubio u čelo, vratio majci i otišao. Evie od tad nije vidjela niti čula svoga oca - otkrio je izvor blizak Evienoj mami, bivšoj reality zvijezdi Lauri Bellizzi.

Paris je prošli tjedan objavila da su ona i Carter postali roditelji, a ime djeteta još nisu otkrili.

- Oduvijek mi je bio san postati majka, sretna sam što smo se Carter i ja našli. Uzbuđeni smo što ćemo zajedno osnovati obitelj, a srca su nam puna ljubavi prema našem sinu - rekla je za People.

Evie se sad boji da će njezin otac napustiti i njezina mlađeg polubrata, a istodobno se pita i hoće li ona ikad dobiti priliku upoznati ijednoga od njih.

Bellizzi i Reum kratko su bili u vezi 2011. godine, ali razišli su se prije nego što je ona otkrila da je trudna. Nagađalo se da je otac bebe Mel Gibson, s kojim je bivša reality zvijezda također kratko izlazila, no obje strane to su demantirale. Izvor je rekao kako Reum plaća alimentaciju, ali Evie nema ni približno raskošan stil života kao njezin otac.

image

Laura Bellizzi

Luc/Backgrid Usa/Profimedia/Luc/backgrid Usa/profimedia

- Ide na otmjena putovanja, kupuje dijamante za svoju ženu i milijun dolara vrijednu dječju sobu za novorođenče. Evie nikad nije dobila rođendansku čestitku ili božićni poklon od njega, no nije ju briga, samo želi vezu s njim - otkrio je izvor.

Procjenjuje se kako je Reum zaradio 40 milijuna dolara nakon što je s bratom Courtneyjem osnovao investicijsku tvrtku M13. U vlasništvu braće je i brend alkoholnih pića VEEV Spirits. Njihov otac, Robert Reum, bio je direktor Amstead Industriesa, jedne od najvećih privatnih tvrtki u Sjedinjenim Državama. S druge strane, hotelska nasljednica Paris "teška" je 300 milijuna dolara.

Carterova kći Evie očajnički je željela upoznati oca pa mu je nekoliko dana nakon njegova vjenčanja s Paris poslala srcedrapajuće pismo u kojemu ga pita mogu li se pomiriti i može li ona biti dio njegova života.

- Dragi tata, kako si? Samo bih ti htjela reći nekoliko stvari i jako bih voljela kad bismo zaista mogli imati vezu... Željela bih ti dati drugu priliku iako si me toliko povrijedio. Također bih voljela upoznati ostatak svoje obitelji. I dalje osjećam ljutnju koje se moram riješiti, ali pokušavam to ostaviti po strani. Ako mi odlučiš odgovoriti, bit ću jako sretna. Ako to ne učiniš, moje srce će i dalje biti slomljeno, ali ti ćeš biti na gubitku jer sam ja zbilja super! Volim te, Evie - napisala je djevojčica.

No Reum joj nikad nije odgovorio.

- Carter je ignorirao hrabru inicijativu ove djevojčice. I njegova obitelj napravila je isto. To puno govori o karakteru i Carterove i Parisine elitističke i bogate obitelji. Sram ih bilo jer su povrijedili nedužno dijete - komentirao je izvor pa nadalje otkrio kako 10-godišnja Evie danas živi.

- Umjesto da kupuje čistokrvne psiće i dizajnerske torbice, ta djevojčica volontira i pomaže organizacijama za spašavanje životinja. I iako nije izgubila nadu da će joj se otac vratiti, želi ozdraviti pomažući drugoj djeci poput nje da se nose s tugom koju odsutni roditelji poput Cartera nanose svojoj djeci. Iako su je tata i njegova nova supruga odbacili, ona je snažna, briljantna i empatična curica - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:04