BRITNEY U ŠTRAJKU

Bolno priznanje: ‘Neću stati na pozornicu sve dok on odlučuje što ću nositi, reći ili misliti!‘

‘Ovo skrbništvo ubilo je moje snove. Jedino što imam je nada‘, napisala je Spears
Britney Spears
 Matt Baron/shutterstock

Britney Spears najavila je štrajk. Točnije, nesretna 39-godišnja američka pop princeza, kako joj je za mlađih dana tepala javnost, izjavila je kako neće nastupati sve dok njezin otac Jamie Spears ima kontrolu nad njezinom karijerom. To mu omogućava skrbništvo nad kćeri koje je dobio 2008. nakon što je Britney imala živčani slom, što i nije pretjerano čudno, jer djetinjstva zbog te glazbene karijere praktički nije ni imala.

Sad se tog istog skrbništva želi pod svaku cijenu riješiti, makar se više nikada ne popela na scenu. Kako joj je komunikacija s javnošću ograničena, obožavateljima se ponovno obratila putem Instagrama na kojem je, piše BBC, iznijela niz emotivnih opaski komentirajući odluku koja osigurava njezinom ocu kontrolu nad njezinim osobnim, ali i financijskim poslovima.

"Ovo skrbništvo ubilo je moje snove. Jedino što imam je nada", napisala je Spears koja je ranije svjedočeći na sudu i nastojeći se riješiti očeve nadmoći, opisala to skrbništvo kao zlostavljajuće.

image
Jim Smeal/shutterstock

"Neću nigdje nastupati, na niti jednoj pozornici, ne u skorije vrijeme dok moj tata odlučuje što ću nositi, reći ili misliti", navela je Britney. Zapravo je to nastavak njezinog odbijanja da nastupa, jer pred publikom uživo nije bila još od 2018. Iako tada tako otvoreno nije objasnila o čemu je riječ, svima je bilo prilično jasno što je na stvari.

Sada ne okoliša.

"Radije ću dijeliti svoje video uratke iz dnevne sobe nego s pozornice u Las Vegasu. Neću staviti tešku šminku i biti u nemogućnosti na sceni dati ono pravo od sebe", istaknula je Spears koja je ove komentare objavila upravo uz video iz svoje dnevne sobe.

U istoj objavi, izjavila je i kako joj se ne sviđa način na koji je prikazana njezina prošlost u dokumentarcu "Framing Britney Spears" koji je s pokretom #FreeBritney privukao pažnju na njezin slučaj i osigurao glazbenici veliku javnu potporu. No, njoj baš nije sjelo što su autori izvukli "ponižavajuće trenutke iz njezine prošlosti koje je ona odavno ostavila iza sebe".

image
Jamie Spears
Splashnews.com/Splash/Profimedia

Prošli tjedan dobila je novog odvjetnika koji će je zastupati u nastojanju da okonča očevo skrbništvo. Još nije podnesen službeni zahtjev, a novo saslušanje na sudu zakazao je za 29. rujna u Los Angelesu. Spears je također izjavila kako želi da njezina oca terete zbog "zlostavljajućeg skrbništva" što uključuje i financijsko iskorištavanje.

Jamie Spears trenutno je jedini opunomoćenik koji se brine za bogatstvo svoje kćeri koje se procjenjuje na 60 milijuna američkih dolara, jer su se drugi povukli. Njegovi odvjetnici pak tvrde kako se on nije miješao ni odlučivao o kćerinom privatnom životu još od 2019. jer je i sam lošeg zdravlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:53