GORKA SUDSKA BITKA

'BOLUJE OD MENTALNE BOLESTI, TABLETE MIJEŠA S ALKOHOLOM' Teške optužbe francuskog milijardera na račun Ume Thurman

 REUTERS

Uma Thurman sedam je godina bila u turbulentnoj vezi s francuskim milijarderom Arpadom Bussonom s kojim je dobila i danas četverogodišnju kćer Lunu. Vezu su okončali u travnju 2014. godine, a trenutno se bore za skrbništvo nad djevojčicom, a kako piše Daily Mail, bit će to po svemu sudeći poprilično teška sudska bitka.

Naime, Busson je u petak na sudu izjavio da Uma boluje od teške mentalne bolesti te da lijekove miješa s alkoholom. Nabrojao je i koje lijekove točno glumica koristi za liječenje tjeskobe, depresije i nesanice.

Izjavio je i da je njihova Luna začeta u vrijeme kad se glumica svim silama trudila zadržati milijun dolara vrijedan prsten koji joj je poklonio. Odvjetnik milijardera kritizirao je i vrtić čija je cijena 25 tisuća dolara godišnje, a tvrdi da su djeca tamo prljava i neugledna.

No, liječnik koji je ispitao Thurman zaključio je da glumica ima blagi poremećaj pažnje, da pati od hiperaktivnosti, blage smetnje kod pamćenja, ali da nema poremećaj ličnosti. Sudska vještakinja za psihologiju Sara Weiss izjavila je i da bi se cijela situacija trebala što prije razriješiti jer, kako je rekla, malena Luna već pokazuje znakove anksioznosti.

Uma i Busson ne slažu se ni kad je u pitanju obrazovanje njihove kćeri. Thurman je majka i sina Levona te kćeri Maye koje je dobila s bivšim suprugom Ethanom Hawkeom, a dvije godine je bila udana i za Garyja Oldmana. Busson s bivšim australskim supermodelom Elle MacPherson ima dva sina, Arpada i Aureliusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:35