SLAVNI TATA

Bon Jovija pitali što misli o zarukama svoga sina i 19-godišnje glumice: ‘Ovo im je moj savjet...‘

U travnju je zvijezda serije ‘Stranger Things‘ na Instagramu objavila da se zaručila za Jakea Bongiovia nakon tri godine veze

Jake Bongiovi i Millie Bobby Brown 

 Angela Weiss/Afp

Jon Bon Jovi odobrava što je njegov 20-godišnji sin Jake Bongiovi zaprosio 19-godišnju glumicu Millie Bobby Brown.

"Ne znam jesu li godine važne. Ako nađete pravog partnera i rastete zajedno... Mislim da bi to bio moj savjet, doista, mudro je rasti zajedno", zaključila je rock zvijezda u utorak u emisiji "Andy Cohen Live" na SiriusXM-u kada su ga upitali brine li ga mladi par. Bon Jovi (61) u braku je sa svojom srednjoškolskom ljubavi Dorotheom Hurley od 1989. godine. Oženio se kada mu je bilo 27 godina. Osim Jakea, imaju još troje djece; Stephanie (29), Jesse (28) i Romeo (19).

image

Jon Bon Jovi i supruga Dorothea

Bennett Raglin/Getty Images/Profimedia/Bennett Raglin/getty Images/profimedia

Bon Jovi je također rekao voditelju Andyju Cohenu da je troje od njegovih četvero djece trenutno zaručeno i pohvalno govorio o budućim članovima njegove obitelji.

"Mislim da su sva moja djeca pronašla partnere za koje misle da se mogu zajedno razvijati kao osobe i svi nam se sviđaju", dodao je pjevač. U travnju je Brown na Instagramu objavila da se zaručila za Bongiovija.

"Volim te već tri ljeta, dušo...", napisala je zvijezda serije "Stranger Things" uz crno-bijelu fotografiju s prosidbe na plaži. Od svog dragog dobila je dijamantni zaručnički prsten čija se vrijednost procjenjuje između 75.000 i 150.000 dolara.

Neki obožavatelji na društvenim mrežama bili su pak zaprepašteni činjenicom da se par odlučio na tako velik korak s obzirom na njihovu mladost.

"Što? Pa ona ima jedanaest godina!", napisao je jedan šaljivdžija u odjeljku komentara Brownine objave, spominjući ime glumičinog lika u njezinoj hit Netflix seriji.

"Oh, premladi...", komentirao je sljedeći. Međutim, drugi, poput Bon Jovija, stali su u obranu zvijezde "Enole Holmes".

"Ona je tehnički odrasla osoba i može sama donositi odluke", nadovezao se na raspravu jedan obožavatelj prije nego što je dodao: "Zaručio sam se s 19 i oženio s 19 i sada, skoro 10 godina kasnije, još uvijek smo zajedno. Bi li mi bilo u redu da se i moja djeca vjenčaju s 19? Eh, vjerojatno ne, ali svejedno im čestitam!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:36