UNAKAŽENA

Bond djevojka otkrila traumatičnu istinu o plastičnoj operaciji: ‘To mi je uništilo lice‘

Kirurškom zahvatu se podvrgnula u svojim 50-im godinama, a taj je potez nazvala najvećom pogreškom svojega života
Britt Ekland
 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia

Bondova djevojka, zanosna Britt Ekland požalila je estetsku operaciju koja joj je, kako je sama rekla, "uništila lice", javlja The Independent.

Partnerica Rogera Moorea u "Čovjeku sa zlatnim pištoljem", filmu o Bondu iz 1974., otvorila je dušu o pumpanju usana, kirurškom zahvatu kojem se podvrgnula u svojim 50-im godinama. Taj je potez nazvala najvećom pogreškom svojega života.

"Svatko ima pravo na izbor. Sve sam zahvate radila u svojim pedesetima, no više ne bih niti razmislila o takvom potezu. Više nemam želju izgledati drugačije no što izgledam", rekla je danas 78-godišnja gumica Platinum magazinu.

Švedska zvijezda je dodala da je nakon kobnog zahvata promatrala svoje stare fotografije. "Izgledala sam vrlo dobro. To mi je danas jasno, ali tada to nisam vidjela", izjavila je.

Na estetski zahvat je otišla u Pariz. Ispričala je da joj je doktor dao nekoliko injekcija oko ruba usana. Ubrizgao joj je Articol, koji se danas vrlo rijetko koristi u takvim zahvatima.

image
Roger Moore i Britt Ekland u filmu "The Man with the Golden Gun" (1974)
The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

"Nema svrhe žaliti se na to ili željeti da su stvari bile drugačije. Svi odabiremo neki svoj smjer i ne možemo poduzeti ništa oko toga. Ali želim ukazati da na svojem putovanju treba paziti na sebe", rekla je Ekland.

I ranije je govorila o problematičnom pothvatu koji je značajno promijenio njezin izgled. Kako je priznala, nije joj se bilo lako nositi ne samo sa svojim novim izgledom, nego i sa činjenicom da ga svi komentiraju.

"To je bilo vrlo, vrlo traumatično razdoblje", ispričala je 2016. godine ITV-u za serijal "Loose Women".

"Morala sam živjeti s činjenicom da novine printaju moje grozne fotografije. Nisu razumjeli da me čovjek koji mi je to učinio iskoristio kao materijal za eksperiment i tako uništio moje usne", objasnila je, dodajući da zbog tog lošeg zahvata godinama nije mogla glumiti ni na televiziji ni na filmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:23