INFICIRANA GLUMICA

BONDOVA DJEVOJKA IMA KORONAVIRUS Javila se iz samoizolacije: 'Bolesna sam tjedan dana, temperatura, umor... Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno'

 
Olga Kurylenko
 Jean François Ottonello / MAXPPP / Profimedia

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko u nedjelju je na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus te da je u karanteni.

Četrdesetogodišnja glumica, koja je glumila Camille Montes, Bondovu djevojku u filmu "Quantum of Solace" 2008. godine zajedno s Danielom Craigom, napisala je da je "bolesna već gotovo tjedan dana" te da su joj glavni simptomi "temperatura i umor".

Svojim je obožavateljima poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno", uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njezina stana.

Kurylenko se pridružuje sve duljem popisu međunarodnih zvijezda zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.

Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus te da su u samoizolaciji u Australiji.

Tijekom vikenda je zbog liječenja od zaraze koronavirusom u bolnici završio i predsjednik Universal Musica Lucian Grainge.

I supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja i supermodel Heidi Klum. Ona je u petak objavila da se još nije testirala jer ne uspijeva stupiti u kontakt s liječnicima.

Kurylenko je najpoznatija po glavnim ulogama u serijalu filmova o Jamesu Bondu, točnije filmu "Quantum of Solace" te po znanstveno-fantastičnom filmu "Oblivion" iz 2013. u kojem joj je filmski partner bio Tom Cruise.

Glumila je i u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija "Smrt Staljina" te filmu Terryja Gilliama "The Man Who Killed Don Quixote" s Adamom Driverom.

Nedavno je završila produkciju na filmu "The Bay Of Silence", trileru redateljice Paule van der Oest, u kojem glume Claes Bang i Brian Cox.

Ruski mediji pišu da glumica živi u Londonu već deset godina, no na Instagramu nije otkrila gdje je u samoizolaciji.

- Temperaturu skidam paracetamolom, uzimam vitamine, pijem svježu limunadu i jedem češnjak..., dobar je za imunitet - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:16