23 GODINE MLAĐA

Boris Becker ženi se po treći put: ‘E, ona je ljubav mog života!‘

Lilian de Carvalho Monteiro uz Beckera je bila u najtežim trenucima i dočekala njegov izlazak iz zatvora

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

 John Macdougall/Afp/Profimedia/

Osramoćeni Boris Becker navodno se nakon tajne prosidbe zaručio sa svojom 23 godine mlađom djevojkom. Njemački list Bild piše da će se umirovljeni tenisač oženiti po treći put. Njegova djevojka Lilian de Carvalho Monteiro (33), menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sao Tome i Principe, s Beckerom je već nekoliko godina. Zajedno su se preselili u Milano nakon njegovog izlaska iz zatvora gdje je odslužio osam mjeseci od svoje dvije i pol godine dosuđene kazne zbog prevare u osobnom bankrotu. Njemački časopis Bunte izvijestio je kako je Becker na izlasku 2022. rekao: ‘Preživio sam zbog njezine ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom". Vjenčanje se piše Daily Mail, očekuje tijekom godine dana. Monteiro, koji ima tri diplome i govori pet jezika, dolazi iz ugledne obitelji. Njezin otac bio je ministar obrane Sao Tomea i Principea i predsjednički kandidat 2014. godine. Becker, legenda tenisa, za njemački Bunte je izjavio kako je Monteiro ljubav njegova života.

image

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

Tiziana Fabi/Afp

Bivša teniska zvijezda sada živi sa svojom djevojkom u kako Bunte navodi, prelijepom stanu u centru Milana. Becker je navodno zaprosio Monteiro u milanskoj katedrali još 2021. godine - no svaka nada u vjenčanje iz bajke prekinuta zbog zatvorske kazne koja mu je prijetila. Bila je stalno prisutna, dodaje Daily Mail, uz Beckera dok je dolazila na sudska ročišta i čak mu je poslala poljubac za oproštaj kada je bio u zatvoru prošle godine.

"Boris je nevjerojatno zahvalan Lilian što je ostala uz njega u najtežem periodu njegova života. Rekao je, ona me spasila i nikada je neću zaboraviti zbog toga. Ona je žena mog novog života!", kazao je neimenovani izvor za The Sun. Nakon izlaska iz zatvora, par koji je do tada živio u Ujedinjenom Kraljevstvu preselio se u Milano. Beckeru će ovo biti treći brak; sa suprugom Lilly Becker razišao se 2018. nakon devet zajedničkih godina.

image

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

Www.lucasgro.eu/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/

Brak s prvom suprugom Barbarom Becker trajao je godinu dana manje. Vjenčali su se 1993., a rastali 2001., nakon što je tenisač priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom. Becker je optužen 2022. nakon što je proglasio bankrot i sakrio imovinu u vrijednosti od 2,5 milijuna funti. Sakrio je novac tako što nije prijavio svoj udio u ogromnoj njemačkoj imovini vrijednoj milijun funti, kao i 700 tisuća funti gotovine iz zajma među ostalom imovinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:25