ODGOVOR NA PROVOKACIJE

Borjan nakon ispadanja s Mundijala sa suprugom uživa na plaži: ‘Na našem traktoru piše ljubav‘

Hrvatski je nogometni savez zbog neukusnih parola i ilustracija navijača Vatrenih koje su uputili Borjanu kažnjen s 50 tisuća švicarskih franaka

Milan i Snježana Borjan na ljetovanju

 Milan Borjan/Instagram

Čim se doznalo da će Hrvatska u grupnoj fazi Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru igrati protiv Kanade, hrvatski i regionalni mediji brže bolje su svoje čitatelje podsjetili na to da je vratar Kanađana Milan Borjan (35), inače rođeni Kninjanin, prije nekoliko rekao da je on nije rođen u Hrvatskoj već u Krajini, odnosno Dalmaciji te da je Knin bio srpsko mjesto.

Borjanu su hrvatski navijači tijekom susreta Vatrenih i Crvenih zviždali svaki puta kada bi dotaknuo loptu, a nekolicina je na Međunarodni stadion Khalifa u Al Rayyanu donijela transparent na kojem je pisalo "‘Vruću Sneki‘ pregazili neki; Oluja ‘95".

Pored ovog "Oluja ‘95" nacrtali su traktor, aludirajući na traktore na kojima su Srbi bježali iz okupiranih područja Hrvatske.

"Vruća Sneki" aluzija je na njegovu suprugu Snježanu Borjan, koju su pojedini mediji zbog atraktivnih fotografija koje objavljuje na Instagramu prozvali "vrućom Sneki".

Borjan im je uzvratio s podignuta tri prsta.

Hrvatski je nogometni savez zbog spomenutih neukusnih parola i ilustracija navijača Vatrenih kažnjen novčanom kaznom od 50 tisuća švicarskih franaka (383.071 kuna).

Hrvatska je Kanadu u drugom kolu Mundijala pobijedila s 4:1 te nakon toga prošla grupu u kojoj su još igrale Belgija i Maroko. Vatreni su potom u osmini finala pobijedili Japan, a u četvrtfinalu Brazil te će se u utorak, 13. prosinca, u polufinalu susresti s Argentinom.

Kanada je ispala nakon grupne faze natjecanja.

Borjan je nakon ispadanja s Mundijala otišao na odmor, a u ponedjeljak je na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom s kojom ljetuje na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji.

"Na našem traktoru piše LJUBAV", napisao je Borjan uz fotografiju i te riječi dopunio emojijma "plačem od smijeha", "traktor" i "crveno srce".

Fotografija se ne može komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:47