'CRVENE ZASTAVICE'

BOURDAINOVE PRIJATELJE BRINULA JE NJEGOVA OPČINJENOST TALIJANSKOM GLUMICOM 'Bio je poput tinejdžera. Ludo se zaljubio u nju. Ključna riječ tu je ludo'

Anthony Bourdain i Asia Argento
 Danny Moloshok / REUTERS

Prijatelj talijanske glumice Asije Argento koji je nedavno proveo nešto vremena s pokojnim televizijskih voditeljem, piscem i kuharom Anthonyjem Bourdainom rekao je za časopis People da je Bourdain bio "ludo zaljubljen" u Argento.

"Zaljubio se u nju poput tinejdžera", rekao je prijatelj glumice za People. "Za nju bi bio u stanju sve napraviti i to je bila crvena zastavica za neke od njegovih prijatelja. Ludo se zaljubio u nju. Ključna riječ tu je ludo."

"Međutim, nitko u našem krugu prijatelja nije znao da se on do te mjere muči da je cijela stvar postala pitanje života ili smrti. Iskreno, mislim da nitko nije znao. Mislim da ni Eric Ripert (Bourdainov dugogodišnji bliski prijatelj) nije znao koliko je duboka bila njegova bol. Šok Tonyjeve smrt bio je gotovo jednako jak kao i bol."

"Čak i njegovi najbliži prijatelji čekaju da se otkriju svi detalji", dodao je prijatelj glumice. "Znali smo da su mu živci bili načeti, da mu se brak raspao, da je previše radio, ali nismo znali da je bio nestabilan. Nitko to nije znao."

Bourdain je vezu sa svojom otuđenom suprugom Ottavijom Busijom prekinuo 2016. godine, međutim nisu se formalno razveli prije njegove smrti. Par je tijekom braka dobio kćer Ariane koja danas ima 11 godina.

Televizijski je voditelj Argento upoznao 2016. godine tijekom snimanja serije Parts Unknown u Italiji, a par je vezu započeo tijekom 2017. godine.

Prema dostupnim informacijama, Bourdainovi ostaci bit će vrlo brzo prebačeni u Sjedinjene Američke Države gdje će pisca u najkraćem mogućem roku sahraniti. "Čekamo da nam njegova obitelj kaže što da činimo", rekao je Pascal Lohr, gradonačelnik francuskog grada Kayserberg-Vignobles.

Argento je nakon Bourdainove smrti na Twitteru objavila sljedeću poruku: "Anthony je uvijek davao cijelog sebe u sve što je radio. Njegov briljantan, neustrašiv duh dotaknuo je i inspirirao mnoge, a njegova velikodušnost nije poznavala granice. Bio je moja ljubav, moja stijena, moj zaštitnik. Potpuno sam uništena. Moje misli su s njegovom obitelji. Zamolila bih vas da poštujete njihovu privatnost, kao i moju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:18