PRVOKLASNA SVAĐA

Boy George pošizio na Victoriu Beckham: ‘Zbog gospođe smo svi morali čekati u avionu‘

Već godinama ne krije da mu nisu drage ‘Spajsice‘, a posebno Posh. Nekoliko puta ih je javno izvrijeđao, ali mu je ona jednom pošteno vratila

Boy George 

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Velika zvijezda 80-ih, a i danas aktivni glazbenik Boy George silno se naljutio na British Airways, a još više na Victoriju Beckham, koja mu ni otprije nije baš omiljena persona. Razlog bijesa 61-godišnjeg pjevača zapravo je shvatljiv jer, kako George tvrdi, ova je kompanija ostavila putnike u prvoj klasi da čekaju sve dok limuzina gospođe Beckham nije stigla po nju direktno ispred aviona. Dakle i tu ima jednakih i jednakijih, što je toliko Georgea razjarilo da je sve to, kao piše MailOnline objavio na Twitteru. Incident se dogodio u srijedu poslijepodne, a glazbenik se u svojoj objavi, koju je poslije izbrisao, zakleo kako će neko vrijeme izbjegavati letjeti s tom zračnom kompanijom.

"Lijep potez od British Airwaysa što ostavlja sve u prvoj klasi da čekaju iskrcaj dok auto ne stigne po Victoriju Beckham. Izbjegavat ću letenje s BA neko vrijeme!", napisao je George na svom profilu.

image

Victoria Beckham

Jose Perez/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Jose Perez/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Glazbenik je posljednja dva tjedna bio na turneji po SAD-u sa svojim starim bendom Culture Club. Nije otkrio odredište svog leta, no vjerojatno je u pitanju Ujedinjeno Kraljevstvo jer će trio kojeg čine i Roy Hay te Mikey Craig u petak navečer nastupiti u londonskom Kenwood Houseu.

Bivša "Spajsica", 48-godišnja Victoria nije na društvenim mrežama otkrila da uopće putuje, ali je poznato kako se njezin suprug David (47) i njihova kći Harper (10) nalaze u Veneciji. MailOnline je kontaktirao predstavnike Victorije Beckham i British Airwaysa za komentar, no nisu još dobili nikakav odgovor.

Ovo nije prvi put da umjetnik, čije je pravo ime George Alan O'Dowd, progovori o modnoj dizajnerici, a svojoj nekadašnjoj kolegici sa scene. U početku je silno želio upoznati Posh Spice, ali nekadašnje obožavanje pretvorilo se u njegovo zajedljivo podbadanje svih članica grupe.

Bivši pjevač Culture Cluba otišao je toliko daleko da je 2016. jednom od kandidata kojem je bio mentor u showu "The Voice" zabranio pjevanje balade Spice Girls "Viva Forever" iz 1997. tijekom žestoke nokaut faze natjecanja.

"Spice Girls su grozne. Ja ih mrzim. Jednostavno nemaju što za reći. Djevojačka moć. Da, a koji je k.... djevojačka moć? Je*eš Spice Girls. One su cinična korporativna kreacija i dokaz da je dobar stilist važniji od dobre melodije", rekao je tada u vrlo gledanom showu George. I nije to bilo jedini put, pa ne čudi što ga je Victoria ignorirala. A onda ju je sreo u jednoj radio postaji 2018. i očito u namjeri da izglade odnose (ili da je ponovno provocira) zamolio za autogram i da mu nešto smiješno napiše.

"Ku*o, od*ebi", napisala mu je Victoria. Georgeu to ipak nije bilo smiješno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 22:59