SERIJSKA LJUBAVNICA

‘Božić mi je najplodonosnije doba godine! Suša nastupa oko 23.12. kad se svi vrate ženama‘

Ljubavnike najčešće upoznaje na jednoj web stranici za ‘nedopuštene susrete‘, a Božić naziva ‘najvećim afrodizijakom‘

Gweneth Lee

 Profimedia

Da se pita Djeda Božićnjaka, 50-godišnja Gweneth Lee našla bi se na njegovu popisu zločestih osoba, ali nju za to definitivno nije briga. Ljubavnica koja se hvali svojim odnosima sa zauzetim muškarcima kaže da joj je blagdansko doba ‘najplodonosnije‘ jer oženjeni muškarci žurno hitaju na seks s njom, prije nego što odu kući provesti blagdane sa svojim suprugama.

Atraktivna 50-godišnjakinja otkriva za Daily Star da svoje ljubavnike najčešće upoznaje na jednoj web stranici koja je kreirana za ‘nedopuštene susrete‘, a Božić naziva ‘najvećim afrodizijakom‘.

"Božić definitivno izvlači na vidjelo nastranu stranu kod brojnih mojih ljubavnika. Očekujem da ću pošteno dobiti po guzi u ovo doba godine - ili da ću često ja biti dominantna i da ću morati istući one ljubavnike koji su bili zločesti ove godine", koketno govori drska brineta koja rado obljubljuje mnoge muškarce.

image

Gweneth Lee

Gweneth Lee// Swns/Profimedia/Gweneth Lee// Swns/profimedia

Ovi blagdani su joj itekako radni pa tako otkriva da planira sastanke sa sedmero ljubavnika u četiri različite zemlje tijekom prosinca. "Volim pripreme za Božić. To je vrijeme zabave i svi se moramo opustiti nakon ove godine iz pakla", objašnjava Gweneth.

Međutim, ljepotica Božić ipak provodi sama jer je njezini ljubavnici tada napuste kako bi blagdane proveli sa svojom obitelji.

"Za mene razdoblje suše nastupa 23. prosinca kad se svi moji ljubavnici vrate svojim obiteljima. Tiho je otprilike do 29. prosinca - do tada uglavnom svi polude nakon što su gotovo tjedan dana morali biti kod kuće sa svojim ženama pa onda ponovno kreću u potragu za zabavom", objašnjava.

image

Gweneth Lee

Gweneth Lee// Swns/Profimedia/Gweneth Lee// Swns/profimedia

Popularna ljubavnica kaže da vrući seks nije jedino što dobiva tijekom ‘sezone‘ - tu su i brojni raskošni darovi kojima je oženjeni muškarci obasipaju.

"Kažu da muškarci dvostruko više troše na svoje ljubavnice nego na supruge, a u mom slučaju to je definitivno istina", priznaje Lee, koja očekuje poklone u vrijednosti i do 50 tisuća dolara.

Najviše voli kad joj poklanjaju nakit iz Tiffanyja te Chanel i Versace odjeću.

"Svoje ljubavnike gledam kao da su moji privatni Djedice Božićnjaci. Božić je definitivno vrijeme darivanja, kao i blagdan kad budem nagrađena za godinu dana pružanja zadovoljstva", govori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:47