IMAJU DVA SINA

BRAČNI KRAH NAKON 22 GODINE Nakon brojnih turbulencija i preljuba razvode se Colin Firth i Livia Giuggioli, tvrde da će ostati prijatelji

Livia i Colin Firth
 John Sibley/File Photo / REUTERS

Britanski glumac Colin Firth i njegova supruga Livia objavili su da se razvode nakon 22 godine braka.

Firth (59), poznat po ulogama ukočenih Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridget Jones" ili televizijske filmske verzije "Ponos i predrasude", oženio se 1997. s talijanskom producenticom dokumentarnih filmova Livijom Giuggioli, prenosi Reuters.

"Colin i Livia razdvojili su se. Zadržavaju blisko prijateljstvo i ostaju ujedinjeni u svojoj ljubavi prema djeci", naveli su predstavnici para u priopćenju za javnost u kojem dodaju da par moli za privatnost te da neće davati bilo kakve komentare.

Firth, jedan od najomiljenijih britanskih glumaca, osvojio je Oscara i Zlatni globus 2011. za glavnu ulogu u filmu "Kraljev govor", u kojemu je glumio kralja Georgea VI koji je imao problema s mucanjem.

Do odluke o razvodu dolazi nakon što je se prije nekoliko godina par također bio razdvojio, a Livia Firth naknadno je objavila da je tijekom tog razdoblja bila u vezi s talijanskim novinarom. Par je potom ponovno počeo živjeti zajedno.

Colin i Livia Firth imaju dva sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. siječanj 2023 15:54