PLEMENITI GLUMAC

Brad Pitt dopustio susjedu da besplatno živi na njegovu imanju, ali jedno nije očekivao: ‘Ovaj doživio 105.!‘

Glumac je izgradio svoju vilu tako što je kupio nekoliko imanja, a jedno je pripadalo starijem čovjeku kojemu je žena umrla

Brad Pitt

 Christophe Archambault/Afp

Glumica Cassandra Peterson, koja je utjelovila popularnu Elviru, jedno vrijeme je bila susjeda s Bradom Pittom (59) prije nego što mu je prodala svoju vilu u Kaliforniji 1994. U novom razgovoru za People, 71-godišnja glumica je ispričala da je Pitt izgradio svoju vilu tako što je kupio nekoliko imanja, a jedno je pripadalo čovjeku koji je tada bio u ranim devedesetima.

image

Cassandra Peterson

Ted Soqui/Ddp Usa/Profimedia/Ted Soqui/ddp Usa/profimedia

- Bio je vrlo ljubazan prema njemu. Ženu mu je umrla, Brad mu je dopustio da ondje besplatno živi sve do smrti. Bilo je pomalo smiješno jer je John doživio 105. Pretpostavljam da je Brad pomislio: “Može živjeti tamo dok ne umre... što može biti svake sekunde”, našalila se glumica.

Pitt je oduvijek bio vrlo ljubazan susjed, kaže ona. U jednom trenutku se čak onesvijestila kada ga je vidjela kako bez majice udara u boksačku vreću. Tada se pripremao za ulogu u filmu “Klub boraca” koji je čim je izašao, 1999. godine postao izrazito uspješan.

image

Brad Pitt u "Klubu Boraca"

Fox 2000/Collection Christophel Via Afp

- Sjećam se da mi je rekao: “Hej, kako si?” na što ja nisam uspjela ništa drugo izgovoriti osim: “Ha?” Pocrvenjela sam. Osjećala sam se kao da padam u nesvijest. Jednostavno je tako nevjerojatno zgodan – I pristojan, povrh svega, prisjetila se Peterson.

Prošli mjesec odlučio je prodati svoje imanje nakon što ga je preuređivao gotovo 30 godina. Zaradio je od njega 39 milijuna dolara, dok ga je 1994. od glumice kupio za 1,7 milijuna dolara.

image

Imanje Brada Pitta

Backgrid/Profimedia/

U vili je živio s bivšom suprugom, filmskom zvijezdom Angelinom Jolie i njihovo šestero djece prije nego što su se razveli 2016., ali je također i živio sam tamo nekoliko godina.

Priča se da se sada seli u kuću vrijednu 40 milijuna dolara u malom, obalnom gradu Carmelu, u Kaliforniji.

Pittovo sada bivše imanje navodno je sagradio naftni barun 1910., a u njemu je legendarni Jimmy Hendrix napisao hit iz 1967. „May This Be Love”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:38