POTPORA KROZ RAZVOD

Brad Pitt misli ozbiljno s 30 godina mlađom Ines: ‘Nije me briga što Angelina misli‘

Tvrdi da su on i njegova nova partnerica jedno drugom bili velika podrška nakon što su se povezali i poistovjetili zbog svojih razvoda

Brad Pitt i Ines de Ramon

 Gio/roger/Backgrid Usa/Profimedia/

Brad Pitt je bio "velika potpora" svojoj djevojci Ines de Ramon tijekom njenog razvoda od bivšeg muža Paula Wesleyja, a poznati je glumac istaknuo da ga "nije briga" što njegova bivša supruga Angelina Jolie "misli o njegovoj novoj vezi", piše Daily Mail.

image

Brad i Ines u Cabo San Lucasu

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, 59-godišnji glumac, koji se još uvijek nalazi usred sedmogodišnje bitke za razvod i skrbništvo s Angelinom, počeo je hodati s 30 godina mlađom Ines još u studenom i, prema izvoru bliskom zvijezdi, par se nevjerojatno zbližio u posljednja tri mjeseca. U ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail, insajder je otkrio da je Brad sada upoznao Ines s "većinom" od šestero djece koju ima s bivšom Angelinom, Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shilohom, Knoxom i Vivienne.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

Gio/roger/Backgrid Usa/Profimedia/

Objasnio je da su on i njegova nova partnerica jedno drugom bili velika podrška nakon što su se povezali zbog svojih razvoda. Inesin bivši suprug, zvijezda "Vampirskih dnevnika" Paul Wesley, službeno je podnio zahtjev za razvod 17. veljače, pet mjeseci nakon što je njihov glasnogovornik potvrdio da se razilaze.

- Odluka o razlazu je obostrana i donesena je prije pet mjeseci. Oni traže privatnost u ovom trenutku - izjavio je predstavnik u rujnu.

image

Pitt na premijeri ‘Babylona‘

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Paul u razvodu zastupa sam sebe, a naveo je u svom podnesku da je njihov četverogodišnji brak završio zbog "nepomirljivih razlika". Ines i Paul nemaju djece, pa je vjerojatno da će se njihov razvod pokazati mnogo manje kompliciranim od Bradovog, koji je uključivao dugotrajnu i vrlo zbunjujuću bitku oko skrbništva s Angelinom koja tek treba biti u potpunosti razriješena. Ali, rekao je izvor, Brad dobiva dosta podrške od Ines tijekom pravne bitke s Angelinom, čak i dok se ona nosi s raspadom vlastitog braka.

- Ines čini isto za Brada koji se, nažalost, još uvijek nosi sa svojim razvodom od Angeline - podijelio je glumčev blizak prijatelj.

image

Ines De Ramon

Backgrid Usa/Profimedia/

Podsjetimo, Brad je prvi put viđen s Ines na koncertu Bone Voxa u Los Angelesu. Njih su dvoje bili nevjerojatno privrženi jedno drugome i viđeni su kako se smiješe i grle. Od tada su viđeni zajedno nekoliko puta, uključujući jednu zabavu u L.A.- ju organiziranu za Bradov posljednji film, "Babylon". Ines se u prosincu pojavila i na proslavi 59. rođendana svog dečka. Kasnije tog mjeseca Brad i Ines su zajedno dočekali Novu godinu u Cabo San Lucasu. Nažalost, bili su prisiljeni provesti Valentinovo razdvojeni, jer on trenutno u New Yorku snima svoj najnoviji film, "Vukovi", s Georgeom Clooneyjem.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie

Jason Merritt/Afp

Inače, Brad i Angelina zaručili su se 2012. i vjenčali na tajnovitoj ceremoniji u svom domu u Francuskoj, a do tada su već imali svoje šestero djece. Četiri godine kasnije, njihov se brak iz bajke pretvorio u noćnu moru. U rujnu 2016. njih su dvoje letjeli iz Francuske u L.A. sa svojom djecom kada je između njih izbila svađa. Dokumenti FBI-a objavljeni godinama kasnije sadrže niz optužbi koje je iznijela Angelina, uključujući tvrdnje da ju je Brad navodno "tresao" i "zgrabio" tijekom leta dok je bio pijan. Također je navela da ju je Brad "zalio pivom" i da je vjerovala da će "napasti" jedno od njihove djece. Tvrdila je da je Pitt "postao čudovište" i rekla da su djeca, nakon "vrištanja bila ‘u šoku". Dodala je da se osjeća "uplašeno i da ne zna što učiniti", međutim, nikada nisu podignute optužnice.

Angelina je 20. rujna 2016. podnijela zahtjev za razvod navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 06:47