NAJBRŽI CIRKUS

Brad Pitt sjest će uz bok Lewisu Hamiltonu na utrci F1 za Veliku nagradu Velike Britanije: ‘Bit će nadrealno!‘

Holivudska zvijezda uspjela je nagovoriti šefove Formule 1 da mu omoguće snimanje scena za novi film na samom natjecanju

Brad Pitt u boksu F1 ekipe Mercedes AGM

 Dppi/Shutterstock Editorial/Profimedia/Dppi/shutterstock Editorial/profimedia

Brad Pitt sjest će u bolid Formule 1, odmah do Lewisa Hamiltona i drugih vrhunskih pilota jurilica na početku utrke za Veliku nagradu Velike Britanije u Silverstoneu, u srpnju ove godine. Pitt (59) je uspio isposlovati specijalnu dozvolu da odveze krug za zagrijavanje s vozačima i sve snimi za potrebe filma na kojem trenutno radi. Riskantan je to potez za organizatore, jer bez obzira na sve mjere predostrožnosti, uvijek postoji šansa za probleme, nesreće i štete koje se broje u milijunskim iznosima, pa i milijardama.

image

Brad Pitt, Tim Cook i Lewis Hamilton

Motorsport Images/Ddp Usa/Profimedia/Motorsport Images/ddp Usa/profimedia

S druge strane i nije čudno što su šefovi F1 pristali na ovaj aranžman - em je u pitanju Brad Pitt, em je tu Hamilton, sedmerostruki prvak F1, rekorder po broju naslova, broju pojedinačnih pobjeda i penjanja na postolje, kao i po broju vodećih početnih pozicija. Uz sve to, Hamilton je jedan od izvršnih producenata filma, preko svoje nove produkcijske kuće Dawn Apollo Films. I svi žele da scene budu uvjerljive.

U tom filmu koji još nema naslov, Pitt glumi veterana Formule 1, koji prekida svoju sportsku mirovinu da bi bio mentor mladom i nadarenom vozaču. Priča ne djeluje baš jako inovativno, no u pitanju su veliki igrači, glumački, sportski i financijski, pa treba pričekati s ocjenama i kritikama. Film, za koji insajderi tvrde da će biti prepun akcije i uzbuđenja kakve garantira F1, "najbrži cirkus na svijetu", u kina bi trebao stići sredinom 2024. godine.

image

Brad Pitt, Tim Cook iz Applea i Lewis Hamilton u Austinu prošle godine

Motorsport Images/Ddp Usa/Profimedia/Motorsport Images/ddp Usa/profimedia

- Gledateljima koji budu pratili utrku u Silverstoneu bit će neobično i nadrealno gledati kako Brad Pitt predvodi ekipu na stazi - rekao je jedan od tih insajdera koji radi na filmu i dodao kako se radi o "cool projektu" te je fenomenalno raditi s Bradom Pittom. Glumac je poznat kao veliki fan automobilskih utrka, a 2016. godine imao je čast dati znak za start slavne utrke 24 sata Le Mansa u Francuskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:07