SVAĐA TRAJE I DALJE

Brad Pitt uzrujan zbog Angeline Jolie i sudske bitke: ‘Ne može je zaustaviti, ona neće stati ni pred čime!‘

Jolie je optužila Pitta da je verbalno i fizički zlostavljao nju i neku od njihove djece tijekom leta

Angelina Jolie i Brad Pitt

 Exclusivepix Media/Exclusivepix/Profimedia/

Brad Pitt je zabrinut da je njegova obitelj "na kocki" jer njegovi stalni pravni poslovi s bivšom suprugom Angelinom Jolie i dalje utječu na njegov odnos s djecom.

Bivši par, koji zajedno ima Maddoxa (21), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (16) i 14-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, vodi žestoke sudske bitke od njihovog razlaza 2016., od toga kome će prodati dionice svoje francuske vinarije do skrbništva nad djecom.

image

Angelina Jolie s djecom

Doug Peters/Alamy/Alamy/Profimedia/Doug Peters/alamy/alamy/profimedia

Naime, izvor je otkrio da Pitt "vjeruje da Angelina neće stati ni pred čime kako bi dobila ono što želi, a to je da mu oduzme djecu".

- On je uvjeren da su svi njezini postupci osveta. Oni ne mogu riješiti stvari mirnim putem - rekao je izvor i dodao da ova njihova "dugotrajna bitka" vjerojatno neće uskoro završiti. Kao što je to OK! ranije objavio, Jolie je optužila Pitta da je verbalno i fizički zlostavljao nju i neku od njihove djece tijekom leta iz Francuske u Sjedinjene Države 2016. godine.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia

Tvrdila je da ju je tijekom svađe "gušio" i "tresao", a da je djecu polio "pivom i crnim vinom".

- Djeca su pohrlila i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo - navodi se u sudskom dokumentu koji opisuje navodni incident. Naime, Pitt je navodno davio jedno od djece, a drugo udario u lice dok su ga preostala molila da prestane. Doduše, šuška se da je postojalo određeno zadovoljstvo s Angelinine strane što je javnost čula o razini zlostavljanja kojoj su ona i djeca bili izloženi.

- Ona smatra da su navedene optužbe trebale više utjecati na Bradovu reputaciju - nastavio je izvor te dodao da mu "sigurno neće oprostiti".

Usprkos svim dokazima, poznati je glumac odbacio sve optužbe o zlostavljanju, nazivajući Jolieine optužbe "potpuno neistinitima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:06