RAT SE ZAOŠTRAVA

Brad Pitt zna koga želi na listi svjedoka protiv Angeline u procesu za skrbništvo nad djecom

Suđenje će se odvijati od 5. do 23. listopada, a Pittova lista svjedoka je poduža...
 Pascal Le Segretain

Uskoro kreće pravni proces za skrbništvo nad djecom između Angeline Jolie (45) i Brada Pitta (56), a njegov pravni tim planira kao svjedokinju pozvati Jillian Armenante (52), Angelininu kolegicu s kojom je glumila u filmu "Prekinuta mladost".

Na Pittovoj listi svjedoka, koju je ispunio 21. rujna, nalaze se i terapeut, zaštitar te brojni psiholozi, saznaje Us Weekly.

image
Jillian Armenante
F. S/Admedia/Profimedia

Kako prenose, u planu je da svjedoči i Brad, a njegovi će odvjetnici postavljati pitanja i Angelini. Suđenje će se odvijati od 5. do 23. listopada.

image
Wpa Pool

Jolie je s kolegicom Armenante glumila u "Prekinutoj mladosti" 1999. godine. U tom filmu o mladoj ženi koja je u psihijatrijskoj bolnici je uz njih glumila i Winona Ryder. Dvije su glumice surađivale i na filmu "Veliko srce", snimljenom 2007.

image
Valerie Macon

Inače, Brad i Angelina su u žestokoj borbi za skrbništvo već četiri godine.

Zajedno imaju šestero djece, 19-godišnjeg Maddoxa, 16-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne. Us Weekly je ranije izvijestio da je par došao do točke u kojoj više čak ni ne pohađaju obiteljske terapije koje prethode suđenju. Ipak, Brad Pitt je u lipnju viđen kako napušta kuću u kojoj Angelina živi s djecom, tako da se pretpostavlja da oba roditelja ipak viđaju djecu. No problem zbog kojeg moraju na sud je vjerojatno dogovor oko toga koliko će tko dobiti vremena s djecom.

image
Image Press Agency

Najstariji Maddox je punoljetan i sam može odlučivati o tome koliko će viđat oca, no priča se da njih dvojica više uopće nisu u kontaktu.

Pitt se bori za ravnopravno skrbništvo nad djecom, čemu se Angelina opire. Kako pišu svjetski mediji, Angelina bi na to možda i pristala pod uvjetom da baza u kojoj će živjeti djeca ne bude Los Angeles. Ona se navodno uvijek protivila životu tamo, no sva mlađa djeca im upravo tamo pohađaju školu.

image
Koichi Kamoshida

Angelina bi se s djecom voljela preseliti u Veliku Britaniju.

Pitt i Jolie, koje su mediji tijekom njihove veze nazivali Brangelina, su se rastali 2016., nakon što je Angelina podnijela papire za rastavu zbog incidenta koji se odvio između Brada i njihovog sina Maddoxa. Bili su se upoznali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith", koji je izašao 2005. godine. Brad se nakon pet godina braka bio rastao s Jennifer Aniston tek nekoliko mjeseci prije izlaska filma.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Brad i Angelina su potvrdili svoju romansu početkom 2006. godine.

Brad u posljednje vrijeme dejta s Nicole Poturalski, manekenkom iz Njemačke. O Angelininom ljubavnom životu pak ne izlaze nikakve nove informacije.

image
Nicole Poturalski
Icu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:33