OBITELJSKA DRAMA

Brada Pitta djeca prozvala šu***m, prijatelji otkrili: ‘Slomljen je, a za sve je kriva otrovna Angelina‘

Nedavno je izašla objava Paxa gdje naziva oca ‘svjetskim šu*kom‘, a za vikend je Zahara prešutila prezime Pitt

Brad Pitt u filmu Babel

 Profimedia/

Prijatelji Brada Pitta (59) progovorili su o tome koliko je očajan jer je otuđen od troje posvojene djece, a za to krive njegovu bivšu suprugu Angelinu Jolie (48).

Vjeruje se da su Maddox (22), Pax (19) i Zahara (18) otuđeni od svog oca jer Pitt viđa samo svoje troje biološke djece prema dogovoru o skrbništvu – Shiloh (18) i blizance Knox i Vivienne (15).

Za vikend je Zahara bila na događaju ulaska u sestrinstvo na koledžu Spelman u Atlanti i nazvala se Zahara Jolie, a ne Zahara Jolie-Pitt, što je njezino službeno ime. Priča se da su i Maddox i Pax izbacili prezime Pitt u neformalnom kontekstu još prije nekoliko godina. Maddox, koji je završio fakultet u Južnoj Koreji, navodno nije razgovarao s Pittom od incidenta u privatnom zrakoplovu 2016. koji je okončao brak Jolie-Pitt.

U utorak smo pisali o tome kako je izašla u javnost objava iz 2020. na kojoj Pax čestita Pittu Dan očeva.

„Sretan Dan očeva, ovom š*pku svjetskog ranga”, sarkastično je napisao Pax (19) na Instagramu 2020.

„S vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prijezir. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero najmlađe djece koja dršću u strahu kad su u tvojoj prisutnosti. Nikad nećeš razumjeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer to ne možeš shvatiti. Život mojih najbližih učinio si paklom. Možeš svijetu i sebi govoriti što želiš, ali istina će doći na vidjelo", poručio je Pax u objavi koja je došla u javnost.

„Sretan Dan očeva, ti j*beno odurno ljudsko biće!”, zaključio je i objavu popratio fotografijom na kojoj Brad dobiva Oscara za najboljeg sporednog glumca za film „Once Upon a Time... in Hollywood”.

image

Pax je 2020. objavio Instagram priču o Bradu Pittu

Profimedia/

Prijatelji bivšeg para komentirali su ovu objavu za Daily Mail.

„Izlazak te objave u javnost je tužan i frustrira jer ne poboljšava stvari. Čak i kad pričaju loše o njemu, Brad poštuje ono što djeca kažu. Nikada neće negativno govoriti o njima i gotovo nikad neće uopće govoriti o njima u javnosti. Ova objava je savršen primjer, udžbenički primjer, roditeljskog otuđenja“, osvrnuo se prijatelj na to kako smatra da je Jolie utjecala da djeca tako negativno misle o ocu.

„Bradov tim misli da ona igra takve igre godinama, ali ne žele biti uvučeni u sukob s njome. Prošle su godine i godine kad je pričala i prepričavala iste otrovne stvari o njemu, a zapravo je otuđila djecu, što je stvarno uznemirujuće za Brada. Njemu je stalo do njih. To je porazno.“

Izvor blizak Jolie rekao je da Brad može kriviti samo sebe za situaciju.

„Brad Pitt nema koga kriviti osim sebe. Sve što Angelina želi je izliječiti svoju obitelj i krenuti dalje, ali on je ne pušta.“

Pittov prijatelj dodao je da sporazum o zajedničkom skrbništvu, prema kojem ionako Jolie ima više vremena s djecom nego Pitt, obuhvaća samo biološku djecu Shiloh, Knox i Vivienne. Pitt ima vremena s njima vikendom i dulje vrijeme tijekom školskih praznika. Jolie se požalila da bi se htjela preseliti, ali da obitelj mora ostati u Americi jer Pitt odlučuje živjeti tamo.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Exclusivepix Media/Exclusivepix/Profimedia/

U prošlogodišnjim intervjuima dok je promovirao film „Bullet Train“ govorio je o svojoj „lijepoj“ djevojčici koja je odrasla i govorio o tome koliko je talentirana za ples za razliku od „gospodina ovdje s dvije lijeve noge“. Također je govorio o svom divljenju i ljubavi prema Zahari i ponosu na njezina akademska postignuća.

Prijatelji Jolie rekli su da je obitelj bila pomalo iznenađena Zaharinim potezom tijekom vikenda, ali ističu da su ona i njezina majka izuzetno bliske.

„Bio je to vrlo značajan dan za nju i dala im je do znanja da je to ono što želi učiniti.“

Pomažu majci

Zahara je savjetovala Angelinu o njezinoj kolekciji odjeće za modni pothvat koji će uskoro biti pokrenut, Atelier Jolie. Također je došla s njom u posjet Washingtonu prošle godine i bila je prisutna na sastancima sa zastupnicima na kojima je Jolie predlagala razne reforme pravosuđa. Pax je u međuvremenu također uključen u Atelier Jolie i skicirao je dizajn za njegov logo. On i stariji brat Maddox također su radili s Jolie na filmu „Without Blood“ koji je ona režirala ranije ove godine u Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:31