KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Bradley Cooper uživa biti nag u kući: ‘Moj tata je stalno bio gol, uvijek sam se tuširao s njim‘

Slavni glumac ispričao je i o nedostatku privatnosti kada je u pitanju njegova 6-godišnja kći Lea

Bradley Cooper

 Nj/Backgrid Uk/Profimedia/Nj/backgrid Uk/profimedia

Bradley Cooper otkrio je da mu je totalno ugodno hodati po kući posve gol budući da je njegov pokojni otac radio to isto dok je on odrastao. Cooper (49), pojavio se u ponedjeljak u epizodi podcasta "Armchair Expert" Daxa Sheparda gdje je voditelj priznao da je njegova obitelj "gola cijelo vrijeme".

"I ja. I inače sam bio takav. Ne s mamom nego s tatom. Moj tata je uvijek bio gol, uvijek sam se tuširao s njim", nadovezao se Cooper te dodao kako se bez odjeće osjeća potpuno opušten.

Shepard je kako donosi New York Post, podijelio još intimnih obiteljskih trenutaka sa slavnim kolegom glumcem, čak i onu kako je i vrijeme "kakanja" trenutak za zajedničke razgovore sa suprugom Kristen Bell, te njihovim kćerima Lincoln (10) i Delta (9). Točnije kako je ispričao sve one mu redovito dolaze u kupaonicu kako bi pročavrljale čak i tada s njim, s čime bi se Cooper kaže, također mogao poistovjetiti.

image

Bradley Cooper i kći Lea

Ulices Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ulices Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Moja spavaća soba, kada, WC i krevet su u istoj prostoriji. A ona je u pogonu 24 sata u danu", kazao je Cooper o svojem nedostatku privatnosti kada je u pitanju njegova 6-godišnja kćer Lea koju ima s Irinom Shayk. Cooper je inače silno iskren bio i kada je u pitanju povezivanje sa svojim djetetom, otkrivši kako sve dok Lea nije napunila 8 mjeseci nije do kraja pojmio što to znači roditeljska ljubav, ona nevjerojatna povezanost koju ponekad očevi pa i majke dožive tek nakon nekog vremena. Glumac je naime objasnio da tijekom prvih nekoliko mjeseci Leinog života nije shvaćao kada bi drugi roditelji rekli: "Umro bih u sekundi za svoje dijete". Srećom, u osmom mjesecu, kazao je Cooper: "Onda odjednom, to više nije upitno", nazivajući svoju kćer sidrom njegova života.

"I tako roditeljstvo počne diktirati sve što ćeš raditi od sada nadalje. Vaš DNK će vam reći da postoji nešto važnije od vas", zaključio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:34