POMIRENJE U TAJNOSTI

Bradley i Irina ponovno su zajedno? Paparazzo fotografije potaknule su nova šuškanja...

Ruski topmodel i 11 godina stariji miljenik žena 2019. objavili su da prekidaju četverogodišnju vezu, što je mnoge šokiralo
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon šuškanja da je Bradley Cooper (45) nakon godinu dana samačkog života našao novu ljubav i to u dugogodišnjoj prijateljici, glumici Jennifer Garner, ovaj glumac, miljenik žena, opet je iznenadio.

Iako on i bivša supruga, topmodel Irina Shayk (34) nisu viđeni zajedno u javnosti više od pola godine, njihov nedavni susret bio je iznimno blizak što je potaknulo nova nagađanja o njihovom pomirenju. Dok su sa žaštitnim maskama na licu šetali New Yorkom s 3-godišnjom kćeri Leu De Seine, koju je Bradley nosio na rukama, nježno su se zagrlili ne mareći za prolaznike.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Podsjetimo, početkom lipnja 2019. Ruskinja i 11 godina stariji Cooper objavili su da prekidaju četverogodišnju vezu. Razlaz slavnog para, koji nikada nije mnogo govorio o svojoj ljubavi u medijima, mnoge je šokirao. Pogotovo zato što su se Irina i Bradley samo nekoliko tjedana ranije pojavili sretni i naoko zaljubljeni na dodjeli Oscara.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tada se nagađalo da je Irina ostavila Bradleyja zbog njegovog prebliskog odnosa s pjevačicom Lady Gagom, glumačkom partnericom u filmu "Zvijezda je rođena", no nitko nije otkrio pravi razlog prekida.

U ožujku ove godine, u ekskluzivnom intervjuu za britanski Vogue, manekenka je priznala da joj je razvod teško pao.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Mislim da smo jako sretni što smo zajedno doživjeli sve to što jesmo... Neki dani teži su od ostalih. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju obitelj. Ima dana kad se ustanem i pomislim: 'O Bože, ne znam što ću, raspadam se' - bila je iskrena Irina, koja se Bradleyem lako dogovorila oko zajedničkog skrbništva nad njihovom djevojčicom, koja im je otpočetka najvažnija.

Koliko je Bradley posvećen otac govori i njegova nedavna izjava o tome čime se bavi u karanteni zbog pandemije koronavirusa.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Živim s kćeri, mamom i dva psa. Moja majka će uskoro imati 80 i teško je bolesna, zato ne primamo posjete jer bi to za nju moglo biti kobno. Niti ja ne izlazim jer ju ne želim zaraziti. Kći vodim pred školu. Kad se dignemo ima plivački sat u kadi... - rekao je Bradley kojeg i Irina hvali da je najbolji tata na svijetu.

Budući da nijedan od bivših supružnika do sad nije javno priznao novu vezu, možda ipak još ima nade i za pomirenjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:42