VELIKA TRAGEDIJA

Brat poznate glumice iznenada preminuo u dobi od 28 godina: ‘Svima ćeš zauvijek nedostajati...‘

Mladi umjetnik je u početku krenuo stopama svoje starije sestre i okušao se u glumi prije nego što se počeo baviti slikanjem

Hayden i Jansen Panettiere

 Instagram/JansenPanettiere

Brat američke glumice Hayden Panettiere, Jansen Panettiere, preminuo je u 28. godini, piše TMZ.

Izvor blizak obitelji rekao je da je umjetnik i dizajner, čije je umjetničko ime bilo Rane, preminuo tijekom vikenda u New Yorku. Policija je navodno primila poziv u nedjelju navečer oko 17.30 sati, a ostali detalji još nisu poznati. Uzrok smrti nije utvrđen.

Samo nekoliko dana prije smrti, Jansen je na Instagramu objavio fotografiju svoje djevojke, Catherine Michie, koja pozira ispred njegove slike.

Jansen je, kako se čini, bio blizak sa svojom 33-godišnjom sestrom sudeći po objavi njihove zajedničke fotografije na kojoj mu ona radi frizuru dok oboje nasmiješeno poziraju.

- Ovo nije prva frizura koju mi je pokušala napraviti, dodao je uz crno-bijelu fotografiju.

Mladi umjetnik je u početku krenuo stopama svoje starije sestre i okušao se u glumi prije nego što se počeo baviti slikanjem.

Odigrao je ulogu u filmovima “Even Stevens”, “Blue’s Clues”, “Robots”, “Ice Age: The Meltdown” i “The Last Day of Summer”. Sa sestrom je glumio u filmovima “Tiger Cruise”, “Racing Stripes” i “The Forger”. S vremenom je počeo glumiti u manjim ulogama, a pojavio se i u epizodi serije “The Walking Dead”.

image

Hayden i Jansen Panettiere 2013.

Lisa Oconnor/aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Lisa Oconnor/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

- Počivaj u miru, Jansen. Bio si mi tako drag prijatelj i tako sam zahvalna za sva sjećanja koja smo imali kada smo bili mali. Svima ćeš zauvijek nedostajati, glasila je jedna poruka među ostalima na njegovom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:40