TEŠKE RIJEČI

Brat princeze Diane: ‘Moja sestra nije se uvlačila u dupe Trumpu! Smatrala ga je gorim od analne fisure‘

Charles Spencer (58) također je optužio Trumpa da koristi Dianino ime kako bi ‘prodao neke nekretnine‘

Princeza Diana, Charles i Donald Trump

 AFP

Brat princeze Diane osudio je bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i rekao da ga je njegova sestra smatrala ‘gorim od analne fisure‘ nakon što je bivši američki predsjednik ustvrdio da su mu se ona i kraljica ‘uvlačile u dupe‘ u novoj knjizi.

Charles Spencer (58) također je optužio Trumpa da koristi Dianino ime kako bi ‘prodao neke nekretnine‘, dodavši da je bio iznenađen kad je čuo da se hvali poznanstvima s brojnim slavnim i javnim osobama.

Tako je na Twitteru napisao: ‘Iznenađen sam što čujem da Donald Trump očito tvrdi da mu je moja pokojna sestra Diana željela ‘uvući u dupe‘, nakon što mi ga je jednom spomenula i to kad je koristio njezin dobar ugled i ime kako bi prodao svoje imanje u New Yorku. Očito ga je smatrala gorim od analne fisure.‘

Do ovog otkrića dolazi u trenutku kad bi bivši američki predsjednik trebao otkriti 150 pisama koje je dobio, a koja planira objaviti u novoj knjizi ‘Pisma Trumpu‘ sljedećeg mjeseca.

"Mislim da ćete vidjeti vrlo fascinantan život. Znam ih sve i svi su se trudili uvući mi se u dupe, a sada ih se još samo polovica trudi to činiti", rekao je Trump.

Među objavljenim pismima trebala bi se naći i ona princeze Diane, bivših američkih predsjednika Richarda Nixona, Ronalda Reagana, Billa Clintona, sjevernokorejskog vođe Kim Jong-Una, ruskog predsjednika Vladimira Putina te bivšeg brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara.

U travnju prošle godine Trump je tvrdio da su se kraljica Elizabeta II. i Camilla Parker Bowles međusobno natjecale za njegovu pažnju na jednom događanju. Ali također je oduševljeno govorio o preminuloj kraljici te ju je opisao kao ‘pravu legendu‘.

"Camilla je bila s moje desne strane, kraljica s lijeve i rekao sam: ‘Kraljice, ja stvarno moram malo razgovarati s Camillom.‘ Nismo se mogli razdvojiti. Camilla je bila duhovita, pametna, brza, bila je sjajna. I onda mi se svidjela. Sviđa mi se i Charles", rekao je u intervjuu s Piersom Morganom.

image

Princeza Diana i Charles

Claude Coirault/Afp

Na pitanje smatra li da će Charles i Camilla biti dobri kralj i kraljica, Trump je rekao: "Nadam se. Mislim da će biti u vrlo nezgodnoj situaciji jer oni trebaju zamijeniti jednu istinsku legendu. Kada govorimo o kraljici, ta je žena prava legenda."

Također je vrlo neskromno izjavio da se kraljica nikada nije toliko zabavila kao onda kad je sjedila pokraj njega na tom događanju.

Ranije je uputio i neke pogrdne primjedbe na račun Diane i njezina seksualnog zdravlja. U šokantnim intervjuima kod Howarda Sterna, koji su se ponovno pojavili 2018., rekao je da bi spavao s princezom Dianom, ali da bi je prije toga natjerao da se testira na HIV. Trump je 2000. rekao Sternu da bi ‘bez oklijevanja‘ bio intiman s princezom. Ali u knjizi objavljenoj prošle godine tvrdi se da je Diana ‘odbila‘ Trumpova nastojanja da je odvuče u krevet.

U knjizi ‘Kralj: Život Charlesa III.‘ Christophera Andersena detaljno se opisuje kako je Trump ‘agresivno progonio‘ Dianu nakon njezina razvoda od tadašnjeg princa Charlesa koji se dogodio 1996.

"Što predsjednici, članovi kraljevske obitelji, slavne osobe i poslovnjaci imaju zajedničko? Svi oni vole Donalda Trumpa. Prije nego što je ušao u politiku, Donald Trump živio je nesvakidašnjim životom. Niti jedna knjiga ne ističe njegove odnose poput knjige ‘Pisma Trumpu‘, i oduševljeni smo što to možemo podijeliti s našim čitateljima", zaključio je osnivač Winning Team Publishinga Segio Gor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:29