PROTIV MONOGAMIJE

Brazilac oženio 9 žena: ‘Jedna me napušta, ali kao zamjenu dovodim dvije nove. Oduvijek me fascinirala ta brojka 10‘

‘Trenutno imam samo jednu kćer, ali volio bih imati po jedno diejte sa svakom od svojih žena‘, rekao je Arthur o Urso

Arthur O Urso i njegove žene

 Instagram

Muškarac po imenu Arthur O Urso postao je svjetski poznat prošle godine nakon što je brazilskim medijima podijelio detalje svog neobičnog života.

U vezi je s čak devet djevojaka, koje naziva svojim suprugama, a s obzirom na to da je sada pred razvodom s Agatom, jednom od njih, odlučio je da kao zamjenu nađe dvije nove žene.

“Htjela me imati samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se dijeli” rekao je Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle na platformi Only Fansu.

“Nije mi imalo nikakvog smisla to što mi je rekla. Govorila je da joj nedostaju monogamne veze odjednom. Bio sam jako tužan, ali još više šokiran njenim izgovorima. Moje druge supruge su uz mene. Misle kako je ušla u ovu vezu zbog avanture, a ne stvarnih osjećaja”, tvrdi Arthur.

image

Arthur O Urso

Instagram

On je službeno u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine ‘oženio’ i za ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv ‘dosadne monogamije’.

Prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo se voli opuštati u svojoj vili uz velike količine pizze i sladoleda. Njemu to nije problem financirati, jer tvrdi da mjesečno zaradi i do 70.000 dolara raznim manekenskim angažmanima i vrućim snimkama.

“Neću odmah tražiti novu suprugu, ali s vremenom planiram imati još dvije. Oduvijek me fascinirala ta brojka deset. Trenutno imam samo jednu kćer, ali volio bih imati po jedno dijete sa svakom od svojih žena. Sve ih jednako volim i ne bi bilo pošteno da samo neke od njih budu majke moje djece”, kaže Arthur, koji sa svojim damama voli posjećivati nudističke plaže. Tamo se, kaže, osjećaju slobodno, piše LadBible.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:27