SUMNJAJU U ATENTAT

Brazilska zvijezda poginula u pljački: ‘Izrešetali su automobil u kojem je bio i njen sinčić‘

Luanne Jardim nedavno je blindirani Porsche zamijenila običnim automobilom, a njen otac misli da pljačka nije bila nasumična

Luanne Jardim

 Screenshot/instagram/

Brazilska influencerica ubijena je u svom automobilu pred očima svog dečka i njihovog dvogodišnjeg sina, u neuspješnoj pljački nakon divlje potjere u Riju.

Luanne Jardim sjedila je na suvozačevom mjestu dok je njezin dečko, João Farche, pokušavao pobjeći od osumnjičenika koji su ih proganjali prošle nedjelje navečer. Upucali su je u rame te je hitno prebačena u općinsku bolnicu Salgado Filho, gdje je naposljetku i umrla.

Njezina obitelj potvrdila je njezinu smrt u objavi na njezinoj Instagram stranici.

- Naša zvijezda Luanne je otišla kako bi sjala jače - napisali su na portugalskom.

- U ime cijele obitelji, zahvaljujemo na svim porukama ljubavi koje primamo. Znamo da i Lu dobiva svu tu ljubav - dodali su. Ožalošćena obitelj je napisala da "put njihove djevojčice neće biti obilježen tragedijom, jer je bila svjetlost kamo god je išla". U objavi stoji da će nastaviti poštovati "njeno ime i život".

Kako piše Daily Mail, nekoliko osumnjičenika je prišlo njihovom vozilu i počelo pucati, pogodivši poznatu influencericu u rame, a sam metak joj je prošao i kroz srce. Dok se incident službeno istražuje kao pokušaj pljačke, žrtvin otac Atanael Jardim vjeruje da se radilo o ciljanom napadu, tvrdeći da je njegova kćer bila praćena prije pucnjave.

- Ovo nije bila samo krađa, odnosno, pokušaj pljačke. Bilo je to ubojstvo - rekao je lokalnim novinarima.

- Nitko ne puca na drugi automobil sa zatvorenim prozorima - dodao je.

Njezina smrt odvila se otprilike 15 dana nakon što je zamijenila svoj Porsche, koji je imao prozore otporne na metke, drugim vozilom koje nije imalo oklopnu zaštitu. Ovo nije jedini takav slučaj u Brazilu u proteklih nekoliko dana. Prema Daily Mailu, brazilskom TV glumcu Antoniu Bernadesu, znanog i kao Mussunzinho, u petak su oteli automobil i to gotovo tri kilometra od mjesta gdje je Jardim ubijena.

Srećom, Luannein suprug João i njezin sin, koji su u to vrijeme bili u automobilu, preživjeli su, a dječak je zadobio par manjih ozljeda.

- Dobro sam, Miguelzinho je također dobro - napisao je na njezinoj Instagram stranici.

- Miguelzinho je ozlijedio lice. Neki komadići šrapnela su mu upali u lice, ali on je dobro. Čim budem imao više informacija, napisat ću ih ovdje - napisao je njen suprug.

Prije smrti, poznata "fit-fluencerica" na internetu se proslavila u sferi zdravlja, često dijeleći savjete o vježbanju i mršavljenju sa svojih 350 tisuća pratitelja na Instagramu. U kolovozu 2020. imala je 120 kila i uspjela je izgubiti gotovo 42 kilograma u četiri mjeseca, podijelivši to putovanje sa svojim pratiteljima.

Jardim je isprva razmišljala o operaciji zatezanja trbuha, ali je od toga odustala u korist konzumiranja biljnih proizvoda. Zajedno s vježbanjem i postom, izgubila je na težini, a kasnije je imala pet operacija uklanjanja viška kože. Na kraju je otvorila vlastitu trgovinu u regiji Baixada Fluminense, gdje je prodavala proizvode za mršavljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:28