PONOVNO U BOLOVIMA

‘Brenda‘ spremna za bolan oproštaj: ‘Napisat ću pisma i snimiti videoporuke najmilijima‘

Teško je sve okončati i odustati kad se osjećaš kao da ćeš živjeti još 10 ili 15 godina, kaže glumica Shannen Doherty
Shannen Doherty 
 VALERIE MACON/AFP

Američka glumica Shannen Doherty (49), omiljena Brenda Walsh iz hit TV serije "Beverly Hills, 90210", koja je u četvrtom stadiju raka dojke, kaže kako želi biti spremna oprostiti se od ljudi koje voli.

Iako se i dalje bori s opakom bolešću, svjesna je težine situacije pa planira snimiti oproštajne videoporuke za članove obitelji.

- Kad dođe vrijeme, napisat ću pisma i snimiti poruke najmilijima, ali vjerujem da ću živjeti još 10 do 15 godina - rekla je Shannen.

- Želim da moja majka i moj suprug Kurt Iswarienko znaju koliko mi znače i koliko ih volim, toliko stvari im još želim reći... Osjećam se kao vrlo, vrlo zdravo ljudsko biće. Teško je sve okončati i odustati kad se osjećaš kao da ćeš živjeti još 10 ili 15 godina - rekla je Shannen u intervjuu za časopis Elle, a prenosi portal CodeList.

Glumačka zvijezda lani u veljači saznala je da joj je karcinom dojke metastazirao u kralježnici. Nakon što je bila podvrgnuta operaciji, kemoterapiji i zračenju, ušla je u remisiju, ali počela je osjećati jake bolove u leđima - tad je saznala strašnu vijest - rak se proširio izvan grudi i limfnih čvorova sve do kralježnice.

Liječnici su je upozorili da će karcinom vjerojatno metastazirati i na mozak, pluća te jetru.

Glumica je trenutačno na hormonskoj terapiji kako bi blokirala estrogen koji uzrokuje rast karcinoma, a istodobno uzima još jedan lijek za koji se pokazalo da pomaže u njezinoj terapiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2022 16:40